Karimatka Recenze YATE EVA Comfort Wide černá

Recenze YATE EVA Comfort Wide černá

Karimatka Eva Comfort Wide od firmy YATE z materiálu Eva, který je vyráběn pod vysokým tlakem a díky tomu má rovnoměrnou a uzavřenou buňkovou strukturu. Karimatka je lehká a téměř nezničitelná – výrobky z devadesátých let stále dobře slouží svým majitelům a i mnohé šrámy nesnižují jejich funkčnost. Pro své vynikající vlastnosti jsou hojně používané pro VHT a horolezectví a používají je expedice…

zdenek.jemelka9. července 2025

Chtěl jsem silnou karimatku kvůli komfortu, ale tato hmota jaksi vůbec nepruží a například otlaky od gumové sítě, kterou mám karimatku lehce připnutou k nosiči kola, zůstávají jako dost hluboké stopy nafurt. Vůbec není snaha té hmoty se vrátit do původního stavu.

Nelibi

Registrovaný uživatel9. května 2023

Komfortní karimatka. je pohodlná a je voděodolná. Naprostá spokojenost. Používám jí ve stanu. Tlumí nerovnosti pod stanem.

Doporučuji ostatním zájemcům.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2022

plus velikost a tloušťka, eva materiál , používám misto žíněnky

Registrovaný uživatel18. července 2021

Extra široká, na pěnovou karimatku velmi pohodlná. V podstatě nezničitelná.

Větší rozměry ve sbaleném stavu, jako každá pěnová karimatka.

Asi nejlepší pěnová karimatka. EVA materiál je pohodlný a trvanlivý, nesákne vodu.