Svíčka Recenze Yankee Candle Rainbow Cookie

Recenze Yankee Candle Rainbow Cookie

Ovocné makronky s vůní citrusů, broskve a sladké vanilkové polevy, jsou tak lehoučké a nadýchané, že se vám rozplynou na jazyku. Svíčka je vyrobena z nejlepších surovin, včetně čistých přírodních vonných výtažků. Obsahuje rovnoměrně a zcela provoněný vosk. Bavlněný knot je u každé svíčky ručně narovnán pro optimální hoření a vonný výkon.

Registrovaný uživatel14. března 2022

Nádherná sladce nakyslá vůně makronek.

Registrovaný uživatel6. června 2021

Moc hezká,jemná,sladká, nevtíravá vůně :-) kdo má rád makronky tak je to pravé ořechové :-) A i barevně se povedla.. Něžná růžová..člověk by si kousnul :-)

Čekala jsem větší intenzitu vůně

Za mě Určitě Ano !!!

Varianta 411 g
Registrovaný uživatel18. května 2021

tuto svíčku jste mi nedodali, přesto že jsme ji objednala a zaplatila , reklamační oddělení nic neřešilo a mě už nebaví Vás urgovat !!!

Varianta 104 g
Registrovaný uživatel2. května 2021

Z mnoha svicek od teto znacky me tato svicka moc zklamala, vzdycky provoni cely byt ale u teto svicky jsem se toho bohuzel nedockala.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Krásná příjemně sladká vůně

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Příjemná jemná vůně.

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

velmi krásně sladce voní

Registrovaný uživatel17. listopadu 2020

Je to dárek pro dceru k Vánocům,ale určitě ji udělá radost :)...Krásně voní krásně vypadá. Uvidíme až se zapálí,od Yankees jsem vždy spokojená a věřím že i teď to nebude jinak :)