Je velmi pevný, ve předu kovové spony a v zadu kovová tyčka v pvc pantu po 2 letech každý den používání na stavbě venku, sníh, bláto, déšť, spolehlivé bez závad, nerez plech boky, udrží spolehlivě se na něj postavit, já 70kg , pevné sklopné pogumované madlo.
Je trochu těžší, kvůli pevnosti, pod madlem trochu míň místa, v určité poloze přitlačí klouby ruky , řešení uříznout a nechat jen kulatou část madla , protáhnout provaz ze švihadla a zevnitř přes podložky zajistit a délku si zvolit podle potřeby, vnitřní pvc modul na drobnosti mi nevyhovoval, dán pryč, a byly vmontovány přepážky z plechu, rozmístění podle používaného nářadí , jednalo se o elektro nn práce venku, a pak byl kufr perfektní, 2 roky vydržel než mi ho přejel náklaďák, pak ale koupen okamžitě novej, v interiéru je tento modul ale v pohodě.
Jedná se o kufr s velkou dlouhodobou zatížitelnou spolehlivostí, je ale dražší, než ostatní čistě pvc kufry, cena za nerez, maximální spolehlivost hlavně venku , voda, teplo, nenateče do něj při dešti, není ale pohodlný na delší nošení v terénu, jako kožená brašna, nejde dát přes rameno, při chůzi bouchá do nohy, nutno odtahovat, ideální pro práci na jednom místě a převážet v pracovním autě a podle prostředí nechat vnitřní modul na drobnosti a nebo si vmontovat na míru vnitřní přepážky.