Recenze Xiaomi Watch S5 46 mm

Chytré hodinky Xiaomi Watch S5 46mm nabízejí kombinaci elegantního designu a pokročilých funkcí pro sledování zdraví a sportovních aktivit. Jejich lehké a tenké provedení z nerezové oceli 316L zajišťuje odolnost a odolnost vůči korozi, přičemž váží pouhých 46 gramů. Displej o velikosti 1,48 palce s technologií AMOLED a rozlišením 480 x 480 poskytuje vynikající čitelnost i na přímém slunci, s…

matej.domaracky14. července 2026

neskutečně dlouhá výdrž baterie skvělé rozměry a hmotnost viditelnost na sluníčku funkční synchronizace budíků a režimu nerušit s telefonem gesta i pro placení NFC kvalita hovoru při telefonování a obecně telefonování

měření spánku není úplně přesné modrá barva nevyhovovala, kupoval jsem nakonec obyčejnou černou

Po zkušenosti s Xiaomi Watch 5 jsem přešel na slabší verzi těchto hodinek a to Xiaomi watch S5 a to zejména z těchto důvodů: 1. Výdrž fakt nic moc, i když po pár dnech, kdy už hodinkám člověk nevěnuje tolik času, tak to není tak hrozné a tři dny jsou reálné 2. Rozměry a hmotnost - Watch S5 nejsou o hodně menší a lehčí, ale pocitově mi sedí na ruce absolutně jinak. Watch 5 byl tank na ruce, o Watch S5 téměř nevím. 3. NEFUNKČNÍ synchronizace režimu nerušit, budíků, prakticky nemožnost telefonovat z hodinek (zřejmě nějaký bug, pokaždé se hovor přepnul na telefon, i když jsem to zvedal přes hodinky a nebyla možnost to přepnout zpátky do hodinek) Watch S5 okamžitě překvapí příjemnějším pocitem na ruce, neskutečně dlouhou výdrží baterie, všechno, co hodinky podporují, funguje na jedničku, co se o Watch5 říct nedalo. Gemini na ruce, odpovídaní na zprávy a čtení mailů, sice trochu chybí, ale za cenu, že na hodinkách bude všechno to, co podporují, fungovat, je pro mne důležitější.

Varianta Ceramic Blue
Alexandrasimkova12. července 2026

Jsou velice pěkné. Nádherná barva. Lehké a výdrž baterie je ohromující.

Nic neumí, ale to jsem věděla.

Nákup splnil očekávání, pěkná cena.

Varianta Ceramic Blue
janmy10. července 2026

dlouhá výdrž baterie přesné měření počtu kroků

Varianta sportovní řemínek černý
Josef25. června 2026

Výdrž baterie Jednoduché ovládání Vše v češtině

Varianta sportovní řemínek černý
avodacek20. června 2026

Jsou hezčí než na obrazku Krásný jasný display Žádné funkce nechybí Cena je hodně dole na to co umí

Varianta stříbrné
wentsak16. června 2026

Mám je 14 dní, zatím spokojenost.

Varianta stříbrné