Vše jak má být a jak bylo popsáno

Xiaomi Watch S5 46 mm vynikají dlouhou výdrží baterie, kvalitním displayem a jednoduchým ovládáním. Uživatelé oceňují i češtinu v rozhraní a dobrou viditelnost na slunci. Někteří však zmiňují drobné nedostatky v měření spánku a složitější úvodní nastavení.
Vše jak má být a jak bylo popsáno
Vzhled, dlouhá výdrž baterie!!!!
Spokojenost, doporučuji!!!!
Výhodou je dlouhá výdrž i přes stálé využívání všech funkcí hodinek. Výdrž je asi 14-16dní na nabití.
Občas mi přijde, že nastavení některých částí hodinek je nedostatečné.
Snadno ovladatelné, fungují i se starším iPhone SE, výrazný displej i na slunci, vypadají dobře, příjemný kožený náramek, široký výběř přehledných vizualizací ciferníků i komplikací.
Slabší zvuk při hledání a trochu složitější úvodní nastavení kvůli nepřehledné aplikaci.
Můžu doporučit i pro dříve narozené, kteří mají kladnější vztah k nošení chytrých hodinek.
Jo mám je doma, design pěkný a funkce mají dobré
Výdrž, spokojenost
neskutečně dlouhá výdrž baterie
skvělé rozměry a hmotnost
viditelnost na sluníčku
funkční synchronizace budíků a režimu nerušit s telefonem
gesta i pro placení NFC
kvalita hovoru při telefonování a obecně telefonování
měření spánku není úplně přesné
modrá barva nevyhovovala, kupoval jsem nakonec obyčejnou černou
Po zkušenosti s Xiaomi Watch 5 jsem přešel na slabší verzi těchto hodinek a to Xiaomi watch S5 a to zejména z těchto důvodů:
1. Výdrž fakt nic moc, i když po pár dnech, kdy už hodinkám člověk nevěnuje tolik času, tak to není tak hrozné a tři dny jsou reálné
2. Rozměry a hmotnost - Watch S5 nejsou o hodně menší a lehčí, ale pocitově mi sedí na ruce absolutně jinak. Watch 5 byl tank na ruce, o Watch S5 téměř nevím.
3. NEFUNKČNÍ synchronizace režimu nerušit, budíků, prakticky nemožnost telefonovat z hodinek (zřejmě nějaký bug, pokaždé se hovor přepnul na telefon, i když jsem to zvedal přes hodinky a nebyla možnost to přepnout zpátky do hodinek)
Watch S5 okamžitě překvapí příjemnějším pocitem na ruce, neskutečně dlouhou výdrží baterie, všechno, co hodinky podporují, funguje na jedničku, co se o Watch5 říct nedalo. Gemini na ruce, odpovídaní na zprávy a čtení mailů, sice trochu chybí, ale za cenu, že na hodinkách bude všechno to, co podporují, fungovat, je pro mne důležitější.
Jsou velice pěkné. Nádherná barva. Lehké a výdrž baterie je ohromující.
Nic neumí, ale to jsem věděla.
Nákup splnil očekávání, pěkná cena.
dlouhá výdrž baterie
přesné měření počtu kroků
Výdrž baterie
Jednoduché ovládání
Vše v češtině
Jsou hezčí než na obrazku
Krásný jasný display
Žádné funkce nechybí
Cena je hodně dole na to co umí
Mám je 14 dní, zatím spokojenost.