Chytré hodinky Recenze Xiaomi Watch S1 GL

Recenze Xiaomi Watch S1 GL

Na první pohled si všimnete dotykového 1,43" AMOLED displeje, který je chráněn safírovým sklem. Baterie s kapacitou 470 mAh zvládne na jedno plné nabití hodinkám zprostředkovat energii až po dobu 12 dnů. Pomocí magnetické nabíječky je nabijete už za 2,5 hodiny. Hodinky vlastní ochranný certifikát 5ATM, který jej dělá vodotěsnými.

SMARTmania.cz
Hodnocení: 86 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Hlavní předností Xiaomi Watch S1 je skvělý displej, tělo vyrobené z prémiových materiálů, celá plejáda měření, prvotřídní výdrž na baterii, možnost bezkontaktního placení i v rámci českých bank či dvojice řemínků rovnou v balení. Nevýhodou je uzavřený proprietární systém, neoriginální design, horší práce s notifikacemi nebo omezení placení pouze na tři bankovní domy.

Více na SMARTmania.cz

skvělý AMOLED

prémiové materiály

celá plejáda různých měření

prvotřídní výdrž na baterii

možnost bezkontaktního placení

dvojice řemínků v balení, standardní upínání

velmi příznivá cena

řemínky mohly být kvalitnější

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Je to nějaký ten pátek, co jsem byl z nějakého produktu tak rozhozený a vlastně nevím, co si o něm myslet. Na jedná straně jsou totiž Xiaomi Watch S1 přesně to, co jsem už hodně dlouho chtěl. Takové ty hloupější chytré hodinky za nižší cenu ve stylu Huawei se super výdrží, ultra odolným sklem a NFC placením. Na druhou stranu je tu ale takových háčků a potíží, že ani nyní stále nevím, jaký bude ...

Více na Techarena
Český Mac
Hodnocení: 86 %Odborná recenze
Český Mac

Xiaomi Watch S1 jsou perfektně vybavené chytré hodinky, které nabízí spoustu muziky za málo peněz. Kromě řady funkcí se pyšní také velmi kvalitním zpracováním včetně safírového sklíčka, které je typické pro mnohem dražší hodinky. Potěší také dlouhá výdrž a podpora Always On.

Více na Český Mac

Operační systém potřebuje dotáhnout

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Hledáte prémiové chytré hodinky se safírovým sklem, podporou bezkontaktního placení či bezdrátovým nabíjením Qi? Pak by vám neměly uniknout nové Xiaomi Watch S1, které se navíc chlubí velmi příznivou cenou.

Více na Mobilenet

provázání s aplikací Strava

s hodinkami lze platit

Amazon Alexa (po změně regionu)

kvalitní AMOLED panel

safírové sklo a nerezová ocel

dva různé řemínky v balení

malá nabídka doinstalovatelných aplikací

nelze odpovídat na notifikace

chybí otočná korunka

horší haptická odezva

martin.kasny15. února 2024

má to mouchy, které lze odstranit aktualizací, nicméně jsem o nich věděl. uvidíme, jestli nějaká aktualizace ještě dorazí. spíš ne

Kelosd30. prosince 2023

Super. Mohu doporučit.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

Pevny, pracuju s nima a drží. Jsou přesny, cena malinko vyšší, ale ne o moc, 2 řemínky, velká spokojenost

Registrovaný uživatel27. října 2023

Pěkný design - s koženým páskem vhodný ke košili, obleku. Rychlé nabíjení. Hovor jde ztišit (stisknutím horního tlačítka)

Čekal jsem delší výdrž baterie, i bez používání GPS mi vydrží pouze 4-5 dní. Bojuju s propojením hodinek x MT x handsfree v autě. Často se mi děje, že hovor v autě přijmu (na displeji autorádia), ale spojí se v mobilu. Před používáním propojení hodinky x MT tento problém nikdy nebyl. - Pokud někdo máte rádu sem s ní.

Registrovaný uživatel30. srpna 2023

mam kratce

nelze platit nelze telefonovat

Registrovaný uživatel23. července 2023

Neodpovídá popisu v nabídce

Registrovaný uživatel8. července 2023

Hodinky dobře vypadají i na ženské ruce, měnila jsem je za Amazfit gtsky. Jen jsou trochu těžší, ale jde o zvyk. Mám je den, tak se seznamujeme, zatím plní očekávání. Fajn je větší ciferník, je na něj hezky vidět. A příjem hovoru přímo v hodinkách je taky fajn, je dobře slyšet Safírové sklo, dva pásky - kožený a silikonový.

Složitější nastavení funkcí Podporují karty jen mBank a ČSOB, ale snad to vyřeší Curve nebo nějaká aktualizace

Hodinky mám chvilku, ale zatím spokojenost, rozhodovala jsem se mezi S1 a S1 pro a neudělala jsem chybu:) Rozhodně bych doporučila nejen kvůli poměru cena ku výkon, ale i z důvodu, jak hezky vypadají.

Registrovaný uživatel30. května 2023

Lze zakoupit a vyměnit řemínky Výdrž na jedno nabytí v průměru 5 až 7dní Kvalitní display se safírovým sklíčkem

Dle mého názoru a subjektivního dojmu se funkce spíše podobající se běžným fitnes nárámkům.Po více než roce na českém trhu a aktualizaci nedoladěný i když svižný systém, bez podpory více možností přidání jinych platebních karet než ČSOB A CURVE. Nutnost při placení spustit aplikaci peněženky a zadat pin .Na fotkách vypadají lépe než ve skutečnosti, dle mého působí laciným dojmem - lze vyměnit řemínky -dodané ne příliš kvalitní ani stylové ani elegatní.

Za cenu 3600kč jsou výhodné na jiných e-shopech 4600kč

Registrovaný uživatel28. dubna 2023

Zatim jsem spokojeny az na par drobnosti

Nepodpora Visa karet na placeni

Registrovaný uživatel1. března 2023

nabíjím cca 1 za týden krásné zpracování hromada funkcí

Za měsíc cca užívání 1x zmizel v průběhu dne počet kroků aktuální hodne v hodinkáck- ukazoval znovu od nuly, v aplikaci ale naštěstí načteny byly.

Pěkný elegantní kousek z kterého si přes BT v pohodě zavoláš.

Viktor Paták30. ledna 2023

Kvalitni displej s hodne dobrym rozlisenim. 2 pasky v cene. Vyhoda je, ze nabijecna nema zadne kontakty, je bezdratova s usbc.

Mam je cca 3 dny, ale uz mam par nedostatku: Nelze displej zamknout, takze i pri sebemensim dotknuti se rozsviti a klikate po nem v menu (treba kdyz zkrizite ruce). Za dalsi, dost velka neprijemnost je, ze nelze prichozi hovor ztisit, ale musite bud odmitnout nebo prijmout (ne vzdy jsou tyto 2 varianty zadouci), i kdyz ztisite na mobilu, hodinky s radosti zvoni nahlas dal. Spodni tlacitko spousti pouze sportovni aktivity, takze je to do prace k prdu, asi mysli, ze lidi jen sportuji a nepracuji nebo nespi. Platby budu zkouset, ale zatim mi to staci v mobilu, jen u plateb si neumim predstsvit zadavat pin, nebo nejaky kod, kdyz to nema otisk prstu. Nabijecka by mohla mit silnejsi magnet. Vibruje to uplne pri vsem, i kdyz se nic nezobrazi, treba v mobilu otevrete jen prehravac hudby, zavibruji. Nejde vypnout nerozsvedcocani lcd kdyz otocite zapestim (opet velmi otravne).

Neni to spatne, ale kdyby je udelali o 2 tisice drazsi a dotahli to, bylo by to fajn i za ty prachy, protoze lcd je fakt na velmi vysoke urovni.

Registrovaný uživatel27. ledna 2023

Lehké, funkce v pohodě, bez problémů. Očekávání splněno.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Pro šport i spoločenské události.

Vzhledem na cenu, žádne zápory.

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

v návaznosti na koupi nového telefonu Xiaomi Redmi Note 11 Pro G

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Vše ok Velká spokojenost Volání super Spojení s aplikací funguje super

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Super hodinky, pěkný displej, dlouhá výdrž