Robotický vysavač Recenze Xiaomi Viomi S9

Recenze Xiaomi Viomi S9

Robotický vysavač Xiaomi Viomi S9 v černém provedení kromě funkce mopu nabízí i samovyprazdňovací stanici na odpad. Díky sofistikované laserové navigaci a sacímu tlaku až 2700 Pa si poradí s úklidem celé řady povrchů, včetně tvrdých podlah a koberců. Vysokokapacitní 5200 mAh Li-Ion baterie vystačí na úklid až 250 m². V případě, že během úklidu vyčerpá svoji energii, sám si zajede ji načerpat do…

Registrovaný uživatel9. září 2022

Dobře vysává zátěžový koberec v kanceláři. Bezproblémový přechod z hladkého povrchu na koberec.

Registrovaný uživatel28. února 2022

Rychlý, hned si zmapuje místnost a jede, přehledná aplikace (v anglictine) Skvělé vysaje i setře prach . Při vysypávání je trochu hlučnější, ale to je asi normální když musí vyfouknout ten binec. Za mě nejhezčí robotický vysavač ( máme bílý)

Jen jedna hadra na vytírání.

Varianta bílý
Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

Pracuje jak má.Jsem velmi spokojená.

Není čeština. Dá se změnit na polštinu.

Super,doporučuji

Lucpol25. září 2021

Dostačující vysávaní. Dosah. Přejede i prahy. Samovyprazdňovaní. Možnost nastavení a editace zón luxování. Možnost vytvoření virtuální zdi.

Nejsou sáčky.

Vysavač jsem koupila, protože za přijatelnou cenu měl všechny parametry, které jsem od něj chtěla. Jednou z nich bylo samovyprazdňování. Někdo si stěžoval na hluk při vyprazdňování, ale hlasitost odpovídá výkonu. Máme velkého psa co líná a používám vysavač denně. Chlupy všechny sebere nedělá rozdíly mezi dražbou a koberci, přejede prahy, po vyluxovaní zajede do dokovacího boxu a vyprázdní se. Mopování bych viděla ideální na plovoucí podlahy, je to spíše vlhké stírání. Aplikace sice není v češtině, ale je jednoduchá, párkrát jsem vyzkoušela (pokus/omyl) a již nevidím problém. Je třeba počítat s tím, že při prvním použití se mapuje prostor. Pak lze mapu editovat. Já například vložila virtuální stěnu (aby mi nesjel ze schodů), upravila místnosti a zakázala jezdit k miskám s vodou. Zkoušela jsem i sepnutí když jsem byla mimo a vše ok. Ušetří mi spoustu práce a jeho výkon mne mile překvapil. Co shledávám jako minus je, že prodejců vysavače je spousta, ale žádný nenabízí náhradní sáčky. Potřebovala bych cca co 14 dní sáček vyměnit a tedy 2 náhradní co jsou v balení jsou pro mne málo a jiné sáčky třeba z modelu Eve nejsou kompatibilní. Jediné co lze momentálně dělat je objednat přes alternativní prodej z Číny, což je sázka do loterie a moc se mi do toho nechce. Takže za mne vysavač super, ale flexibilita prodejců co se tyče sáčku na nic.

Varianta bílý
Registrovaný uživatel13. září 2021

velice kvalitní výrobek ,bezproblémové fungování

Registrovaný uživatel15. července 2021

Vysavač funguje perfektně bez jakýchkoliv problémů. Prozatím velká spokojenost. Tento výrobek vřele doporučuji.

Skvělý výrobek!!!

Registrovaný uživatel26. května 2021

Naprosta spokojenost. Snadna instalace vcetne synchronizace s telefonem. Mapovani bytu a pousteni telefonem naprosta pecka. A je i tichy.