- Tento produkt jsem si vybral na základě popisu na webu, tichost, výkonnost, možnost spárování s telefonem, kladné reakce jiných uživatelů.
- Produkt je neskutečně tichý, nejde snad ani o hluk součástek, jako o hluk tedy spíš svist větru vycházejícího ven a připomínajícího při nejsilnějším stupni foukání větru z okna.
- Produkt používám od dodání každý den i noc, v noci ideálně vychladí ložnici a zaručí klidný spánek, dokonce i naši zvířecí miláčkové (kočka a jezevčík) vyhledávají přítomnost a nechávají se ověžovat.
- Dle návodu a popisu je přírodní osvěžení opravdu jako ofukování přírodním větrem bez průvanu, bez hluku motoru, bez hluku otáčení apod.
- Při nastavení nočního režimu ventilátor postupně k ránu snižuje svůj výkon, aby člověk nenastydl, i kdyby ležel bez přikrývky, což v letních parných dnech v panelovém domě je vcelku pravidelné.
- Ovládání přes telefon i manuálně je super, i po vytažení přívodního kabelu si ventilátor uchová v paměti poslední nastavené hodnoty, není problém střídavě ovládat ventilátor ručně nebo mobilem, vše se přenese do aplikace vč. změn manuálního nastavení.
- Za mě nejlepší ventilátor, se kterým jsem se kdy setkal, přemýšlím o koupi ještě jednoho kousku.
- je trochu vyšší
- je trochu těžší
Očekávání bylo naplněno, naprostá spokojenost !