Domácí ventilátor Recenze Xiaomi Smart Tower Fan 39477

Recenze Xiaomi Smart Tower Fan 39477

Tento sloupový ventilátor od výrobce Xiaomi s příkon 22 W vám v okamžiku poskytne krásné osvěžení. Tempo cirkulace si pohodlně nastavíte pomocí 100 stupňů rychlosti. Větrák vyniká také časovacím mechanismem, který umožňuje praktické využití přístroje i v době, kdy už se chystáte jít spát. Hlučnost při provozu činí maximálně 63 dB.

2 recenze

Registrovaný uživatel15. července 2024

- Tento produkt jsem si vybral na základě popisu na webu, tichost, výkonnost, možnost spárování s telefonem, kladné reakce jiných uživatelů. - Produkt je neskutečně tichý, nejde snad ani o hluk součástek, jako o hluk tedy spíš svist větru vycházejícího ven a připomínajícího při nejsilnějším stupni foukání větru z okna. - Produkt používám od dodání každý den i noc, v noci ideálně vychladí ložnici a zaručí klidný spánek, dokonce i naši zvířecí miláčkové (kočka a jezevčík) vyhledávají přítomnost a nechávají se ověžovat. - Dle návodu a popisu je přírodní osvěžení opravdu jako ofukování přírodním větrem bez průvanu, bez hluku motoru, bez hluku otáčení apod. - Při nastavení nočního režimu ventilátor postupně k ránu snižuje svůj výkon, aby člověk nenastydl, i kdyby ležel bez přikrývky, což v letních parných dnech v panelovém domě je vcelku pravidelné. - Ovládání přes telefon i manuálně je super, i po vytažení přívodního kabelu si ventilátor uchová v paměti poslední nastavené hodnoty, není problém střídavě ovládat ventilátor ručně nebo mobilem, vše se přenese do aplikace vč. změn manuálního nastavení. - Za mě nejlepší ventilátor, se kterým jsem se kdy setkal, přemýšlím o koupi ještě jednoho kousku.

- je trochu vyšší - je trochu těžší

Očekávání bylo naplněno, naprostá spokojenost !

Registrovaný uživatel1. září 2023

Tichý