Ideal for summer

Xiaomi Smart Tower Fan 2 10843 je výkonný a tichý ventilátor s širokými možnostmi nastavení a ovládání přes mobilní aplikaci. Většina zákazníků oceňuje jeho účinnost a nízkou hlučnost, i když někteří zmiňují potíže s párováním a absenci češtiny v aplikaci. Celkově se jedná o kvalitní produkt vhodný pro letní období.
Ideal for summer
Režim přírodního větru je mnohem příjemnější než stále stejná intenzita foukání. Možnost dálkového ovládání přes telefon. Integrace do Xiaomi Home > možnost automatizace.
Mobilní aplikace
Možnost nastavení 1-100% vykon
Zatím spokojenost
Velmi tichý rychle spárování přes Wi-Fi
Kvalitní výrobek moc pěkný tichý žádná složitost při párování přes Wi-Fi jen ovládání v apce by mohlo používat češtinu jinak super výrobek na světě
*super tichý noční režim, neruší spánek, lze ho postavit poměrně blízko k lůžku a nastavit tak, že na spící osobu nefouká
*jednoduché intuitivní ovládání
*elegantní doplněk do bytu
zatím žádné, vyzkoušeno zatím velmi krátce
apku jsem nezkoušela a ani nebudu, není to pro mě priorita
v naší domácnosti orientované na východ (dětský pokoj) a západ (obývák) je problém rozproudit vzduch. Ventilátor byl dokoupen ke klasickému lopatkovému. Velké plus je tichý provoz zvláště v noci. Zatím testován jen jeden den. Vzhled elegantní, intuitivní ovládání, lehký pro potřeby přenášení.
Je prostě skvělý.
O žádných zatím nevím.
Super cena, velmi tichý chod .
Tichý chod
V parných dnech překvapil
Dobrý ventilátor, máme malé dítě, ventilátor nás nebudí, je tichý, někdy ho vůbec není slyšet, že pracuje.
Tichý, hezký a hlavně opravdu slušně fouká. Vic od nej nechci ;)
Trochu vyssi cena ale vyplati se
Skvělý větrák za dobrou cenu
Masivní a rovnoměrný proud vzduchu.
Nadstandardní regulace proudění v krocích 1÷100.
Tichý, už z principu bez klasického "vrtulového" hluku. Noční režim.
Aplikace pro nastavení.
Perfektní, spokojenost
Tichý chod, slušný výkon ventilátoru a výběr funkcí v aplikaci. Nízká spotřeba.
Zatím mám krátce. Jen možná horší párování s aplikací. Potom už ok.
nízká spotreba,
Tichý a výkonný ventilátor, plno uživatelských nastavení v aplikaci.
Popis výrobku odpovídá skutečnosti.
Účinnost, tichý provoz, noční režim, ovládání přes wi-fi.
Splňuje vše slíbené
Aplikace pouze v angličtině
funkce celkově a propojitelnost s Wifi / Xiaomi Home app
výkon
velice tichý
nefunkční Wifi po pár hod od připojení, reklamace