Robotický vysavač Recenze Xiaomi Roborock S5

Recenze Xiaomi Roborock S5

Po velmi úspěšné první generaci robotického vysavače Xiaomi Mi přichází na řadu jeho vylepšená a nová verze - Roborock. Design vysavače zůstává velmi vkusný a elegantní, bude se hodit do každého bytu. Klíčové vlastnosti - na jedno nabití vysaje až 250 m² prostoru - automaticky se dobije a pokračuje v úklidu od místa, kde přerušil - vysokokapacitní Li-ion baterie pro extra výdrž a životnost -…

Registrovaný uživatel26. ledna 2021

Už si to bez něj nedokážu představit. Nechápu, že jsme nepořídili už dávno.

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Malo nahradnich komponentu oproti konkurenci. Jinak neni co vytknout.

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

Vysaje i vysoký koberec což jsem opravdu nečekal.Jinak vysávání a vytírání super!

Aplikace super.

Registrovaný uživatel29. února 2020

systematický a důkladný úklid přehledná aplikace tichý chod možnost naplánování úklidu (např. na noc)

dokonalý pomocník :-)

Registrovaný uživatel20. února 2020

Pamatuje si mapu bytu, takze se nepohybuje nahodne, ale vi proč a kam jede. Možnost propojeni i na Siri (je to trocha prace, ale nic hrozného) Pokazde dobre trefi do nabijecky Oznaceni zonoveho cisteni v mape v aplikaci Oznaceni zakazanych zon v aplikaci (zadne majaky a virtualni zdi nejsou potreba)

Namotavani vlasu na hlavni kartac - hlavne nerozebiratelnost osicky - Tohle mela Roomba s gumovymi kartaci vyrazne lepe vyresene. Bohuzel za stejnou cenu ziskate od Roomby akorat tak “vysavajici odrazedlo od nabytku” Bylo by super mit moznost oznacit polohu kobercu (pro vysavani zvysit vykon, pro mopovani vynechat)

Pred zapnutim musime uklidit akorat koberecky v koupelne a zvednou ikea kreslo na podnozku, jinak by koberecky tahal a u kresla by najizdel na jeho zakladnu. Jinak ma vybornou navigaci - kdyz nekam jede, tak do niceho nenarazi ani se hloupe neodrazi od nabytku.

Registrovaný uživatel17. února 2020

Dobrý pomocník.

Velice kvalitní přístroj, ovládání by mohlo být více propracované.

Varianta černý
Registrovaný uživatel28. ledna 2020

- Tichý - Čistí dobře

- Někdy má problému v úykých prostorech

Registrovaný uživatel22. ledna 2020

Jsem nadmiru spokojen. Při srovnání s dražší konkurencí jezdí rychleji a zda se mi že i lépe vysává. Orientace luxusní. V app kliknu na místo úplně na druhém konci domu a přesně ví kam ho posílám. Výborná je možnost "virtuální zdi" a celkově nastavení v mapě přes app. Vysavač jde I sdílet v rámci rodiny, čili může jej ovládat i více chytrých zařízení. Dokonce i to vytirani mne překvapilo. Přeskočí i 3cm práh ale neporadí si s tlustým kobercem

Pokud máte např. na plovoucí podlaze kusové koberce, tak klasické nejsou problém, dokonce automaticky zvýší tah vysávání při nájezdu na něj. Pokud máte ty mohutné "huňate" bere je to jako překážku a obkrouží je!!! Dokonce i když jej na něj ručně postavím, hlásí error!

Registrovaný uživatel18. ledna 2020

Je opravdu chytrý, mapuje si terén, nejezdí trasu zbytečně. Výborná je aplikace, možnost vidět ho i na dálku při práci. Časovač vysávání, atd.

Mapa zůstává v historii všech vysávání, nicméně pokud ho čistíte a musíte s ním vyjet ven a zase dovnitř někam do dokovací stanice pod skříňku (jako to máme my), aktuální grafika se ztratí. Tzn. nemůžete ho na mapě poslat vysát určité místo, ale postupně ho musíte dovést k tomu bodu funkcí "pin to go." Nedá se totiž použít mapa historie vysávání, nedá nabídku vysátí určené plochy. Ale je to pouze drobnost, na kterou se dá zvyknout a která možná bude opravena v aktualizaci softwaru. Dále pokud ho přemístíte do jiného patra, tak Vám nahlásí, že je ztracený, a že neví, kde je. Nicméně ho stisknutím tlačítka přinutíte vysávat a on si namapuje to další patro.

Splnil očekávání beze zbytku.Doporučuji. I náhradní díly jsou dostupné.

Registrovaný uživatel10. ledna 2020

Super uklízení výsaje vše

Dobrý vyrobek

Varianta černý
Registrovaný uživatel27. listopadu 2019

funguje, vysává prostor systematicky, nic nevynechá, po nabití má dostatečně dlouhou dobu provozu

aplikace v mobilu mohla být propracovanější, čeština by také potěšila

velmi dobře obstojí před konkurencí

Registrovaný uživatel9. října 2019

vysává, často ho pouštím, a podlaha je relativně čistá.

- mobilní aplikace je naprd. Nejde si fixně uložit mapu "místností na patře s dock" a tudíš zapomeňte na to, že by jste ho z práce pustili aby vám zajel třeba jen uklidit zádveří nebo nějáký pokoj. Prostě jak vyjede, znovu si mapuje prostor. - mop je na nic nevím jestli to jsou zápory, je to psíš vlastnost ale tím, že je kulatý, neuklidí rohy a záhyby.

nevrátil bych ho. pomáhá mi.

Registrovaný uživatel30. září 2019

Tento produkt jsem si vybrala díky kladným recenzím.

Jsem velmi spokojená, obden vysává a 2x týdně vytírá.

Registrovaný uživatel27. srpna 2019

Docela tichý Vysávání super Aplikace

Stírání k ničemu (ale to jsem věděla) Po měsíci se mi povedlo na krabici mopu urvat kus gumového zavírání, kam se napouští voda, a to jsem to nervala silou

Super produkt. Doporučuji.

Registrovaný uživatel29. června 2019

Je prostě nejlepší,, ať si kdo chce co chce říká i dobře vytírat umí....stačí jen přidat sanytol na podlahy či jiné a nechat ho 2x projet a vše je OK.... Už jsem ho chválil na heurece, tak mrkňete ;)

Doporučuji, za ty peníze, super ;)

Registrovaný uživatel6. června 2019

Vše v naprostém pořádku. Zakoupeno jako dárek pro manželku. Jen bohužel nastaly hádky (o tom kdo bude uklízet) Aplikace přes telefon je úplně skvělá a občas nám syn, který je sto km daleko, pošle v pozdních večerních hodinách vysavač pod postel. Prostě hračka pro celou rodinu!

Registrovaný uživatel26. května 2019

Skvělý poměr cena-výkon.

Určitě doporučuji, skvělý pomocník.

Registrovaný uživatel8. května 2019

vysává velmi dobře při provozu v rámci jednoho podlaží skvělá orientace, možnost virtuálních zdí a zakázaných oblastí ovládání z mobilu

neumí si zapamatovat mapu při více patrech při přendání z patra do patra se začne ztrácet a musím mu vymazat mapu vytírání je jen taková hračička, reálně nic moc nezvládá křeslo ikea poang a to tak, že přes něj sice přejíždí, ale nepřejede, je to překážka ve výšce, kterou si myslí, že zvládne, ale nakonec ho musím zachránit, dále je pro něj občas problém podlahové topení, ale jen, když se kolečky trefí mezi mžížku, tam ale není problém mu zakázat jezdit, s tím křeslem je to horší, protože ho každou chvíli posuneme o kus vedle... se zbytkem pastí si ale poradil obstojně