Rychlé nabíjení
Byl čas vyměnit starou Xiaomi Redmi note 8, byť jsem byl dosud velmi spokojen, ale skončila aktualizace. Zůstal jsem věrný značce a hledal jsem zase poměr cena - výkon. Tento telefon maximálně splňuje moje požadavky včetně ceny.
Zatím jsem nic nezjistil a doufám, že se ani nic neobjeví
dobíjení 120W *****
bez zadrhávání
čitelný display
oproti Redmi Note 9 Pro - trochu zlepšení asi
WIFI volání ač je vše nastaveno jako u ostatních telefonů stejné značky tady to prostě nefunguje.
u předchozích modelů této značky jsem udělal ucházející fotografii snaze a rychleji
přiložený ochranný kryt by mohl mít lepší odolnost - rohy překrytí fotoaparátu a displeje
krátká výdrž baterie - oproti předchozím modelům stejné značky
4K,repra jbl, vynikající foto
Více než jsem čekal
Rychlý a výkonný.
Paměť, možnost sd karty, noční focení
Zvuky, chybí led dioda, ale dá se stavbou aplikace
Telefon super, při instalaci se nainstaloval i operační systémy android 13 což nemá chybu..
svižný, a poměr cena/výkon, nabíjení během pár minut je 100%
chybí mi občas wireless charge..
nabíjení foták
schází notifikační dioda .
Dobrá cena velká paměť jinak velká spokojenost
Už se 2x za sek, zčernal displej a nereagoval.
vykonny přední fotoaparát , dlouhá vydrž baterie,bomba procesor
Varianta:Redmi Note 11 Pro 5 G Atlantik Blue 6+2 GB RAM 128 GB ROM.
Velmi rychlé nabíjení, rozumná cena.
To je vše při porovnání s rok a půl starým Note 10 Pro.
Rychlost procesoru nic moc, velice často se seká
Fotoaparát o poznání horší než u předchozího modelu takže neočekavejte posun směrem dopředu spíše naopak.
Přechod z Note 10 Pro, 8/128Gb . Mám je oba a desítka je lepší než jedenáctka. Jedenáctka má pomalejší procesor který nestíhá to co s přehledem stíhá rok a půl stará desítka.Jedenáctka zamrzne a je lepší aplikaci zavřít.Fotky i videa jsou o poznání horší i když je zde použit jiný typ fotoaparátu. Ostatní parametry mi připadají nastejno. Záleží na každém individuálně k čemu mu má sloužit.
Mobil mám krátce, ale kvalita fotek je opravdu dobrá. Celkově spokojenost, zatím se se vším seznamuji.
Hardwarově výkonný
Chybí led kontrolka pro oznámení zpráv.
Nefunguje na android auto
To je pecka
Rychlý...dobrá paměť
Rychlí ,rychle nabytý,plynulost displeje taky dobrá
Rychlý
Spousta reklam v aplikacích, neustále se mí objevuje chybové hlášení, a nevím co s tím.