dobrá cena
přijatelná cena,funkce mě bohatě stačí

dobrá cena
přijatelná cena,funkce mě bohatě stačí
Spokojenost . Cena vs. Výkon O . K .
Krásně fotí, dobře se ovládá
Velká paměť.
design
vydrz
docela se povedl
Rychlý, neseká se, nabíjení super rychlý, dobrá výdrž baterie, slušné fotografie
Zatím jsem nic nezjistil
Poměr cena x výkon OK, spokojenost.
Tak nejdříve bych vyzvedl design - neee, teď si dělám trochu legraci.. Vždyť ty mobily jsou všechny placky placatý.. :-) Max. je rozdíl mezi tím jak jsou řešené objektivy.. Třeba přijde doba, kdy ty dvorce kolem objektivů budou do tvaru srdíčka nebo jiných geometrických tvarů, ale řekl bych že pro běžného uživatele je důležitější jak mobil funguje a za mně především fotí než jak
vypadá.. No a teď k faktům Redmi Note 10s: 6GB RAM. dostatečně velká paměť a na mobil bravurní fotky. A to za velice slušné peníze.. Ale ať už si vyberete kdokoliv jakýkoliv mobil tak vám přeji ať dlouho a dobře slouží. PS: S obchodem GSM market spokojenost.
Simply Clever. PS
Rychlé nabíjení
Krásný Amoled displej
Rychlost softwaru
Telefon používám už rok a půl a pořád je to nejlepší telefon,jaký sem kdy měla! A stále skvěle funguje!
Je to můj první dotykový telefon. Doposud jsem měl tlačítkové. Zatím splňuje to, co jsem očekával.
Kupodivu se mi podařilo na internetu k telefonu objevit tipy a triky, takže jsem vyřešil i neexistující návod. Možná by bylo vhodné v tomto směru povýšit vybavení nad papírový kapesník.
Kdo si s tímto telefonem dokáže poradit a nemá vysoké nároky, tak je vyhovující.
Poměr cena - výkon.
Produkt jsem si vybral kvůli jeho funkcím a taky kvůli nižší ceně v poměru s konkurencí. Překvapila mě jeho dovednost příjmat Wi-Fi signál na delší vzdálenosti, než většina jiných mobilních telefonů, kvalita fotografií a přehrávané hudby. Produkt vyniká v této cenové relaci a celkovým pocitem při držení v rukou, dobrým ovládáním a skvělou pozicí rychlé čtečky otisků prstů. Produkt používám denně již dva měsíce a zatím jsem s ním velmi spokojen.
Jedinný zápor v mojich očích je slot na sluchátka umístěný dole.
Produkt byl dle mého velmi dobrá volba, doporučuji pokud hledáte mobilní telefon za rozumnou cenu. Hodně muziky za málo peněz.
Nesvítí žádné upozornění na cokoli
skvělý foťák, rychlý, výkonný, skvělý displej, rychlé dodání, tvrzené sklo uvnitř
Kupoval jsem si ho kvůli funkci rozdělené obrazovky u jedné hry se dvěma účty.. Bohužel u tohoto typu oproti jiným Xiaomi druhá kopie je neúplná, tedy nehratelná ani při zobrazení přes celý displej. Jinak není telefonu co vytknout.
Za ty peníze výborný telefon. Je svižný, má dost paměti, hezky fotí.
Někomu by mohlo chybět NFC a taky displej na slunci by mohl být čitelnější, ale dá se to přežít.
Skvělý poměr cena/výkon, dělá to, co od něho čekám.
Má rádio
velikost
Dobrá cena, vše ok
Zatím spokojenost.
Dobrá koupě.
Na svoji cenu,velmi dobrý mobil.Jsem spokojen.
Jediná maličkost,mohl být menší.
Velice dobře zboží.