levný
seká se, dost aplikací nefunguje......
Pokud chcete telefon na volání a sms dopuručuju, pokud ne tak si nákup dobře rozmyslete....
Cena, vypadá hezky.
Po ani ne měsíci reklamace, přehrání softwaru.
Za ty peníze není špatný.
Vynikající kvalita za super cenu
Vynikající rychlý telefon
Za tu cenu perfektní..rychle dodání
Mírně pomalejší
Pro dceru která pravidelně telefony dolemoluje, výborný a rychlý kup :))
Pro nenáročné uživatele, kteří nepotřebují nejnovější technologie. Umožňuje pohodové telefonování a prohlížení zajímavostí, videí na internetových stránkách.
Pro takové uživatele ho doporučuji.
Poměr cena/výkon vychází ve prospěch tohoto telefonu.
Bez obav ho doporučuji nenáročným uživatelům.
Strašně Dooost špatní fotka fotí rozmazaně,je strašně pomalí,doooooost dlouho se nabíjí prostě mobil na 2 věci (na hovínko a na nic)
Mobil na 2 věci na hovínko a na nic
Telefon fungoval měsíc a to bylo vše
Zatím skouším.
Super telefon za dobrou cenu
Vše funguje. Mobil byl pro syna a ten je spokojený. Dostačující vnitřní paměť i velikost displeje. Vynikající cena.
Cena
Design
Výkon
Foťák
Předinstalované blbosti co furt dělají oznámení (ano, do nastavení aplikace jsem se podíval)
Pozdě zvoní budík
Už 3 měsíce žádná aktualizace
Rozhodně nemůžu doporučit. Extrémně se seká, reaguje pozdě, fotí blbě a má tam předinstalované aplikace typu herní centrum a mi video. Furt dělají otravné oznámení a NEJDE TO VYPNOUT! A softwarová podpora strašná. Už 3 měsíce žádná aktualizace(ani bezpečnostní). Všem jde hra na 50 fps jen mě se načítá hodinu a půl potom tak nic a půl fps s tímto mobilem.
Seká se , nespustí polovinu her a foťák dělá kostičkované fotky .
Dobré i pro hraní her. Skvělý design.
Vynikající foťák i dobrá paměť
Velmi kvalitní výrobek můžu jenom doporučit
Dlouhá výdrž, velká paměť, pěkný vzhled.dobrý android.
Slabší fotoaparát.
Pro denní provoz a jednoduché úkoly ideální. Přízniva.cena.
Co mám dělat, když telefon najde Wi Fi, ale ani po zadání hesla se nepřipojí a hlásí chybu?
Vypadá hezky
seká se jde ztahnout malo aplikaci je proste k nicemu
mela sem radost ale ta me presla je proste k nicemu
produkt jsem vybral pro vnučku protože ten stejný používám také
Promoji práci mně to stačí.
Mám ho chvíli tak uvidíme jakou bude mít výdrž baterie
Vybíral jsem ho podle popisu od výrobce. Uvidíme časem jestli nám výrobce něco nepřihlásil?