Udělat kvalitní a zároveň velice levný telefon je častokrát větší oříšek než prostě narvat do vlajkové lodi ty nejlepší vnitřnosti. Spousta výrobců tak z nejnižší třídy vymizela a přesunula se na střední a vyšší třídu. Xiaomi však svou řadou Redmi udatně kraluje ve třídě těch nejlevnějších smartphonů, jako je dnes recenzované Redmi 6.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Xiaomi Redmi 6
Zase mi na stole skončila červená krabička s Xiaomi. Nejsem žádný fanda ani odborník na tuhle ambiciózní značku, ale po testu Redmi Note 5 si získala mé sympatie. O to víc jsem se těšil na Redmi 6, který je přeci jen o malinko blíže mému osobnímu vkusu. Mám totiž rád menší displeje. Ne, že bych musel jít za každou cenu proti proudu, ale mým potřebám zkrátka vyhovují spíše kompaktnější zařízení.
Více nasvižný systém
solidní fotoaparát
dobrá výdrž na baterii
displej s chabou ochrannou vrstvou
slabší audiovýstup
Perfektní za perfektní cenu
Poměr cena/výkon za rozumné peníze, systém se neseká
Je na *****
Mám 2-3 roky, plná spokojenost
Používá ho manželka a je spokojená
ve své cenové kategorii nejlepší
ještě rozumná velikost
Mam rada znacku Xiaomi i v jinych produktech.
dlouhá výdrž baterie i při opravdu velkém množství aktivních aplikací
rychlá odezva
OS podporuje všechny aktuální aplikace
fotoaparát předčil očekávání
Telefon mám déle již než jeden rok. Funguje výborně, komunikuje správně i s jinými zařízeními a aplikacemi. Nabíjení je skutečně poměrně krátké a vydrží dlouho nabitý (nainstalováno mám přes padesát aplikací a minimálně 10 jich je stále aktivních). Nabíjím jen každý den v noci, někdy ale není třeba a je lepší pro životnost baterie počkat, až bude na nižších hodnotách. Mohu doporučit.
Baterie
Malá paměť
Za tuto třídu velmi dobrá cena
pracuje tak jak má
cena, rychlost, kvalita, maximální spokojenost
dlouhá výdrž, velká kapacita, dobrý foťák, - mobil slouží 10. leté slečně a tá je spokojená
pro dítě doatačujicí
Slušná cena za dobrý telefon.
Dlouhá výdrž baterie
Přijatelné rozměry
... splňuje všechny mé požadavky (lajka).
"chytřejší", než třeba
Velmi spokojenej!!!
Dost muziky za rozumnou cenu.
Spokojenost. Díky .
No za slušnou cenu dobrý telefon
Výborný poměr cena: výkon
Na svou cenu výborný mobil,rychlý a spolehlivý,pěkné fotky a videa,výdrž batarie.
Žádný jsem nenašel.
Na telefonování a používání jeho funkcí,dobrý mobil.