Mobilní telefon Recenze Xiaomi Redmi 5 Plus

Recenze Xiaomi Redmi 5 Plus

Mobilní telefon Xiaomi Redmi 5 Plus představuje jedinečné spojení toho, co od každého chytrého zařízení očekáváte. I v této řadě mobilů se dočkáte širšího displeje a tenkých rámečků v poměru stran 18:9. V porovnání s Redmi 5 disponuje vetším displejem s jemnějším rozlišením a vyšším výkonem, který zajišťuje silný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core. Pokud hledáte mobil vhodný…

Svetandroida.cz
Odborná recenze
Svetandroida.cz

Xiaomi letos přidalo do svého portfolia pátou generaci své oblíbené řady Redmi. My jsme si pro test vybrali větší a vybavenější variantu Xiaomi Redmi 5 Plus. Jak dopadla v našem testu?

Více na Svetandroida.cz

Kalita zpracování

Slušná hardwarová výbava

Výborný displej

Svižný systém MIUI

Podpora 4K videa

Velmi dobrá výdrž na jedno nabití

Infraport

Občasné padání aplikací

Stále MicroUSB konektor

Na Oreo si budeme ještě počkat

Viditelné artefakty u videí (komprese)

SMARTmania.cz
Hodnocení: 78 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Xiaomi Redmi 5 Plus je výborný a především cenově dobře dostupný smartphone. Proti menšímu sourozenci nabídne displej s vyšším rozlišením a kovový boční rámeček. Na druhou stranu se budete muset smířit s lehce většími rozměry.

Více na SMARTmania.cz

kvalitní zpracování

slušná hardwarová výbava

povedený displej

výborná výdrž

nízká cenaplná podpora českých LTE pásem

rychlá a přesná čtečka otisků prstů

horší optimalizace systému

pouze průměrný fotoaparát

konektor microUSB

starší čipset

nepovedená aplikace pro obsluhu fotoaparátu

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Čínské Xiaomi vždy patřilo mezi výrobce, kteří dokáží nabídnout telefon s opravdu zajímavým poměrem cena versus výkon. Nové Redmi 5 Plus je toho jasným důkazem, a tuto hranici posouvá na nový level. Co vše se dá totiž nacpat do ceny okolo 5ti tisíc, je opravdu fascinující.

Více na
Registrovaný uživatel13. června 2020

Dobré a spokojen.

Varianta 32 GB černý
Registrovaný uživatel20. srpna 2019

potřebovala jsem si na něj chvilku zvyknout (viz níže), ale teď už jsem z něj nadšená

trošku mě mrzi, že je to sice dual sim, ale je to hybrid - tzn. že v případě, že jsem druhý slot použila na paměťovku (což je při kapacitě 32 GB potřeba), pak už nemůžu použít druhou simku

je to pro mě překvapení, nikdy jsem neměla jiný mobil než Sony (dříve ještě i Sony Ericsson), takže jsem se toho dost obávala a 3 dny jsem trucovala, že je "divnej" - ale teď už je to můj miláček po těch letech se Sony mi některý věci chvilku štvaly, že nejsou stejně jako u předchozích mých mobilů, ale zvykla jsem si potom strašně rychle a mobil je fakt hezkej a fajn se v něm pohybuje nakoupeno u softcom.cz (zatím jsem nepřišla na to, jak přidat eshop, kde jsem nakoupila)

Varianta 32 GB modrý