Mobilní telefon Recenze Xiaomi Redmi 4

Recenze Xiaomi Redmi 4

Xiaomi Redmi 4 si bere inspiraci z obou předchozích řad a spojuje je – elegantní kovová konstrukce s ostřejšími řezy, ale zároveň mírně zaoblená záda. Díky tomu je docíleno luxusní podívané a zároveň i příjemného držení. Chybět nemůže ani čtečka otisků prstů, která zvýší bezpečnost Vašich dat a zároveň zjednodušší odemykání. Ta je přítomna u modelu Redmi 4, odlehčený model Redmi 4A čtečkou…

Mobilenet
Mobilenet

Hledáte luxusně vyhlížející smartphone s Full HD displejem, moderním procesorem a dobrou výdrží? Zaujmout může nové Xiaomi Redmi 4, které při ceně pod 6 tisíc korun nabídne zmíněné benefity, a to včetně čtečky otisků prstů. Zamrzí stále přetrvávající ignorace LTE 800 MHz a NFC. Dokáže vás i přesto novinka oslovit?

Více na Mobilenet

absence LTE pásma 800 MHz

absence NFC

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Xiaomi se s tím vůbec nepáře. Rychlost, jakou telefony posílá na výrobní pás, se stále zvyšuje. Vždyť jen tento rok jsme se dočkali Redmi 3, Redmi 3 Pro a Redmi 3S. A to ještě není konec, vydání v tento rok stihlo i Redmi 4 a právě na tento telefon se podíváme blíže v naší recenzi.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Xiaomi umí vyrobit neobyčejný smartphone pro obyčejné uživatele. V letošním roce to potvrdil, když vůbec poprvé uvedl dvojici cenově dostupných modelů – Redmi 3S a Redmi Note 3, s plnou podporou LTE. Pomyslné žezlo by v příštích týdnech, nebo spíše až v příštím roce, měla převzít nová řada Redmi 4, která přináší vylepšený design, inovovanou výbavu a dokonce ještě cenově dostupnější provedení.

Více na
Registrovaný uživatel4. srpna 2019

za malo penez hodne muziky....

Varianta 16 GB zlatý
Registrovaný uživatel3. března 2019

Má dobrý display a otisk prstu funguje

Je skvělý

Registrovaný uživatel13. prosince 2017

super výdrž, dobrá pamět,

průměrný displej

Registrovaný uživatel3. října 2017

Hodne muziky za malo penez

Registrovaný uživatel20. září 2017

Nízká cena,je svižný, hezký, má otisk prstu

Zatim neni mnoho příslušenství, ale to se jistě časem změní.

Jsem zatím spokojená

Registrovaný uživatel16. září 2017

dobrá výbava, displej, svižný, dobrá cena, foto venku a na slunci pěkné,

jsem běžný uživatel, tak nedostatky jsem neobjevil, zatím

Registrovaný uživatel17. června 2017

8 jader, silná baterie, svižný, dobrý fotak, celokovové tělo, velmi příznivá cena

Šlape jak má, za mě dobrý :) jednoznačně doporučuji!!!

Varianta 16 GB zlatý