Fungoval 3 hodiny.

Fungoval 3 hodiny.
Bohužel vadný kus.
Za ty peníze super
Rychlost ovládání. Cena.
Fotoaparát mě hodně zklamal.
Drží celkem dobře
Bez nabíječky
Telefon dobrý dělá pěkný fotky
Na dobré vida hlas dobrý obraz taky dobrý líbí semy že se tam dají dát dvě SIM 1 a SIM 2 ještě paměťová karta
Mám nic
Jik semy lidí dobry používáte na svém pracovním čísle WhatsApp jek semy telefon Redmi 14C NFC kdyžtak my napiš na WhatsApp
Funguje v pořádku a je pěkný
Super poměr cena/výkon. Koupili jsme rodičům. Skvělý pro seniory.
Velký displej, dobrý foťák, dostatečná kapacita baterie.
splnuje všechno co jsem očekával
je,kvůli fotaku,špatně vyvážený
jsem spokojený,nelituji,že jsem ho koupil
Velká obrazovka, velká vydrž baterie, skvěle fotí
levný
Skvělý fotoaparát
Velká paměť
Slot na paměťové karty
Dual SIM
Snadný převod aplikací či dat ze starého telefonu
Telefon pro manželku. Cenově dostupný s dobrými parametry. Jsme důchodci a nevyžadujem žádné zvlášní vymoženosti.
Přenesení dat je pouze pro specialistu.
Byl to dárek, zatím nemůžu hodnotit.
Pěkný design, má mnoho funkcí. S telefony Redmi jsem celkové spokojená a tento je super. Ještě jsem ho sice nezkusila, ale dcera si tento telefon koupila nedávno a je opravdu spokojená a doporučila mi ho, ať si ho koupím také.
Za ty penize prome super mobil ,nemam co vytknout,zvlada vse co ja potrebuji ,ja sem spokojeny ,fotak ram ,uloziste a rychlost pro je kvalitni nemenil bych ho ,vzdy pujdu do tehle znacky az jednou odejde tak treba jiny typ ale furt xiomi
Nemam zadny zapory .......
Celkem levný
Téměř žádné. Malé úložiště, seká se a zamrzá, špatně a dosti sekavě reaguje display, mnoho reklam atd.
Rozhodně nedoporučuji
dobrý den,telefon vypadá dobře,zatím se zaučuji.
Bohužel v balení scházela nabíječka i když je tam na ni přihrádka,
co jsem dříve zakoupil telefony vždy u každého telefonu byla nabíječka.
Stach Jaroslav
Jinak se zatím seznamuji s novým telefonem
Výborný, vellký displej, vše v pořádku
Vše na 1
dobre parametry,vynikajici pamět použivam deně
Jsem na xiaomi zvyklá používám denně
pro moje potřeby je úplně super