Super poměr cena výkon

Super poměr cena výkon
Levný
Horší telefon jsem neměl, po dvou týdnech se rozbil jen proto, že mi dvakrát vypadl z kapsy, displej je asi z levného skla. Nakraple sklo přežiu, ale horní část displeje nesvítí.
Oprava stojí téměř cenu mobilu. Kdo to vyráběl a z čeho???? Budu vás žalovat, jste socky!!! Redmi 9c vydržel 5 let 1000+padu na zem, ani skrabnuti. Kvůli vaší skvělénové technologií mám teď velký problém!!!! Na nový nemám. Naučte se vyrábět mobily!!!!!!!
Život je pes.
Úžasné fofky, naprostá spokojenost!
Jsem velice spokojen, doporučuji!
Telefon se synovi moc líbí. Vše funguje jak má za rozumnou cenu skvělý telefon.
Cena, rychle doprava.
Dobrý telefon
Mobil mám krátce, ale zatím spokojenost. Velká kapacita paměti, dobrá přehlednost, vybavení telefonu
Dobrý telefon
Jednoduchá obsluha.Proto jsem si jej vybrala.Jsem senior.
pomalejší procesor
Moc pěkné fotky
Baterie by mohla vydržet déle
Úplně v pohodě mám I drazsi mobil a tento jako druhý a pro nenáročné uživatele doporučuji
teprve se seznamuji
Převod dat než problémů
Doporučuji, spolehlivý, uživatelsky příjemný
Dobrý poměr cena výkon
Nejhorší telefon, který jsem kdy vlastnil. Neskutečně pomalý, neustále se sekající absolutně nereaguje a o samovyskakujících reklamách ani nepíšu. Hnůj všech hnojů.
Nikdy více ani náhodou.
Tento produkt který jsem zde zakoupila teprve před dvěma měsíci,tak mám už problém s baterií,která se mi vybíjí,aniž bych na telefonu něco dělala.telefon kvůli tomu nabíjíme i 4x denně...jsem naštvaná
Na pohled krásný mobil, aplikace fungují, rychlost dobrá
Slabý reproduktor, při hovoru slabě slyšet protistrana
Za tu cenu dobrý telefon
cena poměr vs výkon
Gotak