Recenze Xiaomi POCO M8 Pro

Xiaomi POCO M8 Pro je smartphone, který nabízí širokou škálu funkcí pro různé typy uživatelů. Je vybaven velkým 6,83" AMOLED displejem s rozlišením 2772 x 1280 pixelů a obnovovací frekvencí 120 Hz, což zajišťuje plynulé zobrazení a živé barvy. Displej je chráněn odolným sklem Gorilla Glass, což přispívá k jeho dlouhé životnosti. Telefon pohání osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 7s Gen 3…

pefos30. března 2026

Telefón na svoji cenovku splňuje vše min. na 110 procent.

Varianta 8/256 GB zelený
miki.hurcik23. března 2026

poměr cena - výkon, není co dodat. já jsem max. spokojen. číňáci opět nezklamaly.

marně jsem hledal slot na pam. kartu ač prodejce deklaroval že tam je. samozřejmě že není (dělám si srandu), za mně asi zavádějící informace aby prodaly čím jak nejvíc.

za mně tento mobil doporučují.

Varianta 8/256 GB zelený
sandick211. března 2026

Funkce

Podpora aktualizací telefonu

Varianta 12/512 GB černý
seifertmichal11. března 2026

Poměr cena/výkon super Velká paměť Slušná RAM Dobrá baterie Skvělý výkon procesoru Rychlé nabíjení

Horší focení dokumentů Průměrný fotoaparát

Za 9 tisíc super mobil. Je výkonný s obrovským úložištěm 512 GB a dobrou baterií 6500mAh i dostačující RAM 12 GB. Zvládá i náročnější hry.

Varianta 12/512 GB černý