- Novější 5g procesor než jiné telefony ve stejné cenové kategorii (D810 o proti spoustě D700 či SD480g)
- Stereo (hrající reprák na obou stranách)
- Slot na drátová sluchátka.
- Dlouhá výdrž, nízká spotřeba baterie. (Baterie 5000mAh) (Přijde mi že telefon vydrží věčnost, mám ale povypínané různe věci jako bluetooth atd)
- Rychlé nabíjení, z 10% na max tak do hodiny? 33W Nabíječka v balení!
- Průhledné ochranné silikonové pouzdro v balení. (Pro mě super)
- Dobré ochranné sklo již na obrazovce.
- NFC a FM Rádio
- Dva sloty na SIM (Jeden znich hybridní - SIM Nebo paměť)
- Nepoužívá PWM (systém rychlého neviditelného blikání při nízkém jasu u spousty telefonů, notebooků, apod., Špatné na oči některých lidí)
Telefon koupený na začátku léta. (2022)
Nechtěl jsem nic super drahého. Se smarthphony málo zkušeností, vše dělám na PC. Mobil příliš nepoužívám.
V 5G kategorii mi přišel nejlepší do této částky. Hodně muziky.
Hledal jsem nový smartphone protože předchozí mobilní zařízení už byla opravdu... příliš stará.
Nakonec jsem zvolil tento telefon protože nejlépe splňoval moje požadavky.
Chtěl jsem na občasné hraní a web. Mám pár měsíců a do teď bezva, pěkná obrazovka (Není AMOLED, nechtěl jsem, protože při světlých barvách údajně žere více baterie, a jsem paranoidní o vypálených pixelech). Telefon se neseká, stále svižný. Stránky načtené ultra rychle, prakticky okamžitě. (Možná má malý vliv můj prohlížeč z play storu který blokuje data jako reklamy) Hovory jasné. Zvuk ok, baterie a nabíjení super.
Nemám moc co říct ke kamerám protože teměř nefotím ani nenatáčím, takže nemůžu hodnotit, pro mě dostačující? chtěl jsem hlavně silnější telefon v této kategorii na již zmíněné hraní/videa/prohlížení stránek. A do budoucna 5G.
Zatím bez probémů, proto jsem nepřidal žádné zápory.
Pokud tedy nejste typ na vlajkové lodě a grandiozní telefony za hromady, ale chcete jen decentní telefon do nižší částky, pro normálního uživatele bezva? Nacpaný fukncemi.
Načetl jsem před koupí hodně recenzí,
Hodně mi pomohl web "notebookcheck" (V angličtině) pokud se někdo zajímá o vyloženě detaily různých telefonů, jako jasnost, teplota, výdrž apod.