Tablet Recenze Xiaomi Pad 5

Recenze Xiaomi Pad 5

Xiaomi Pad 5 je 11" tablet s výkonným procesorem Snapdragon 860, čtyřmi reproduktory a 13Mpx zadním fotoaparátem. K internetu se připojí pomocí Wi-Fi 5, na ostatní zařízení je pak připraveno Bluetooth 5.0. Klíčové vlastnosti - velikost displeje 11" - obnovovací frekvence 120 Hz - čtyři reproduktory - Snapdragon 860 s 6GB operační pamětí - kapacita úložiště 128 GB - baterie s kapacitou 8720…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Segment tabletů s Androidem byl dlouhá léta opomíjen. Pokud někdo požadoval opravdu poctivý a dobře vybavený tablet, musel se smířit s náručí Applu. Občas se lepší model povede Samsungu, avšak například střední třída zeje prázdnotou. Situaci se rozhodlo zachránit Xiaomi s velmi nadějnou novinkou Pad 5.

Více na Mobilenet

neposlouží jako navigace

SMARTmania.cz
Hodnocení: 84 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Xiaomi Pad 5 je dobrý základní tablet pro nenáročné uživatele. Nabízí přesně to, co od tabletu očekáváte – dobrou výdrž na baterii, kvalitní displej se 120Hz obnovovací frekvencí, dostatek výkonu i pro hraní náročnějších her a skvělé podání zvuku. Nepotěší naopak slabší nabíječka v balení, stejně jako absence redukce na 3,5mm audio konektor, chybějící GPS, čtečka otisků prstů nebo varianta s podporou LTE/5G.

Více na SMARTmania.cz

povedený design

dlouhá výdrž na baterii

kvalitní displej se 120Hz obnovovací frekvencí

dostatek výkonu i pro hraní náročných her

skvělé podání zvuku

sympatická cena

chybí GPS

absence rychlejší nabíječky a redukce na 3,5mm audio

chybějící čtečka otisků prstů

ulpívání otisků prstů na zádech tabletu

žádná varianta s LTE/5G modemem

nízký jas na přímém slunci

Registrovaný uživatel12. června 2023

Poměr výkon cena

Registrovaný uživatel18. května 2023

Skvělý obraz i zvuk. Výdrž baterie rovněž super.

Registrovaný uživatel21. dubna 2023

Rychlost systému, výkon, zvuk.

Automatické stmívání jasu displeje funguje šíleně, doporučuji vypnout.

Registrovaný uživatel15. března 2023

Svižný tablet. Splňuje vše co očekávám

Za tu cenu. Spokojenost

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Vynikající tablet!

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Rychlost,zvuk a zobrazeni

Nelze rozšířit paměť micro SD kartou

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Vseobecně - dobré recenze, vlastní zkušenosti se značkou Xiaomi. Má svižný chod, rychlou odezvu, tento konkrétní Xiaomi Pad 5 256 GB Wi-Fi, dostatečnou paměť. Doma využívám denně, vyhovuje mi velká obrazovka.

Nemá slot na paměťovou kartu. Cloud úložiště je ale dobrá volba.

Toto je již druhý, který máme. První testovací, byl koupen pro mne. Svůj mám více než půl roku, rozhodně nelituji, byla to jasná volba na Ježíška. Protože nemá slot na paměťovou kartu, volila jsem 256GB interní paměti (android je dost žravý). Tento model má jenom WiFi připojení, ale používáme pouze na své domácí síti. Nemá žáden problém, všechny ostatní značky spárovat, pustit, přehrát.

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Krásný vzhled, rychlost,super

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

vynikající produkt, výborná obrazovka s kvalitním rozlišením. Rychlý, splňuje to, proč jsem zakoupil. Výborný zvuk, vhodný pro všechna použití. Výborná spolupráce s perem.

Super produkt splňující slibované parametry.

Registrovaný uživatel21. října 2022

Skvělý display, rychlost systému, zvuk

Nelze rozšířit pamět sd kartou Absence GPS

Jelikož používám telefony Xiaomi už dlouho a jsem zvyklý na nadstavbu Miui, byla to jasná volba. Tablet je opravdu rychlý, nikde ani náznak zaseknutí. Zvuk překvapil, je nepochopitelné, kde se v tak tenkém tabletu vezme tolik basů. Někoho může mrzet absence GPS, ale kdo by s tím chodil po keškách nebo si to věšel na palubovku jako navigaci, že jo. Pochvalu zaslouží i velmi jemný display. Jenom bez obalu trochu klouže v rukách, takže určitě obal a taky ochranné sklo.

Registrovaný uživatel27. září 2022

Zatím mohu jen chválit, proti dosluhujícímu tabletu je to zase o krok vpřed. Rychlost. Zvuk. Váha a tenké provedení.

Nic,ale uvidíme po nějakém čase.

Pěkný a dobře fungující tablet za rozumný peníz.

Registrovaný uživatel23. září 2022

dobrý poměr cena/výkon

možná jsem příliš zvyklý na apple stylus, takže Mi-smart-pen mi na psaní i ovládání (přepínače) zatím připadá trošku těžkopádnější

přiměřeně výkonný, přiměřeně lehký a přiměřeně velký

Registrovaný uživatel12. září 2022

Tablet používám denně pro práci i soukromé účely. Velmi dobře se ovládá, je rychlý a spolehlivý. Velká 11" obrazovka Pěkný design Fotoaparát Reproduktory

Registrovaný uživatel16. června 2022

Supr displej, výkon, vzhled a zpracování. Za ty peníze jednoznačně nejlepší tablet.

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Poměr cena/výkon Baterie

Paměť

Registrovaný uživatel9. dubna 2022

Perfektní tablet .

Registrovaný uživatel17. března 2022

- slušný IPS displej se 120Hz - dostatečně výkonný procesor SD 860 - kvalita zpracování - vše běží skvěle - poměr cena/výkon

- nemožnost rozšíření o SD kartu - je už trochu těžší

Kvalitních a dostatečně výkonných tabletů je opravdu málo. Xiaomi pad 5 je výborný rychlý tablet s dobrým poměrem cena/výkon. Doporučuji. Vše běhá skvěle rychle a displej IPS je také poměrně hezký.

Registrovaný uživatel14. února 2022

Mám ho jen pár dní, ale zatím velká spokojenost, za tuto cenu super