Chytré hodinky Recenze Xiaomi Mi Watch

Recenze Xiaomi Mi Watch

Chytré hodinky Xiaomi Mi Watch se mohou pochlubit celou řadou funkcí, které ocení nejen sportovci, ale i lidé, kteří se zajímají o svou kondici a zdravotní stav. Monitorují celodenní aktivitu, změří výkon u 117 sportovních režimů a vyhodnotí váš spánek. Klíčové vlastnosti - 1,39“ AMOLED displej - 117 sportovních režimů - monitoring spánku - výdrž baterie až 16 dní - senzor tepové…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 84 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Xiaomi Mi Watch jsou dostupné chytré hodinky. Předností Xiaomi Mi Watch je kvalitní AMOLED displej, přesné měření, dobrá výdrž na baterii, odladěný a spolehlivý systém, velké množství sportovních aktivit, měření s pomocí GPS a nízká cena. Nedostatkem je chudá doprovodná aplikace, horší správa notifikací a telefonních hovorů, chybějící systém PAI či absence vyhodnocování naměřených údajů.

Více na SMARTmania.cz

velmi sympatická cena

kvalitní AMOLED displej

dobře odladěný systém

přesné měření a GPS

velké množství sportovních aktivit

slušná výdrž na baterii

chudá doprovodná aplikace

horší správa notifikací a hovorů

chybí systém PAI

naměřené údaje si musíte vyhodnotit sami

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Existují dokonalé chytré hodinky, a jestli ano, co by měly umět? A co kdyby měly stát jen tři tisíce korun (99 eur)? Takovéto otázky si možná položili inženýři v Xiaomi, když navrhovali Mi Watch. Jestli se jim povedlo vyrobit „dokonalé“ chytré hodinky (v mezích dané cenové kategorie), prozradím na řádcích níže.

Více na Mobilenet

široká nabídka sportovních režimů

vyměnitelné pásky

skvělé prostředí hodinek

povedený displej s Always-On

dlouhá výdrž

omezená možnost exportu sportovních aktivit

bez interního úložiště

Kveta6. května 2024

Časté nabíjení

Registrovaný uživatel26. listopadu 2023

Poměr cena/výkon. Hodinky jsou senzační. Trochu komplikované na uvedení do provozu. Když se s tím člověk popere, jsou užitečné. Ještě se s nimi seznamuji, tak je nosím stále.

Pro takové hračičkáře, jako jsem já, naprostá bomba

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Hodinky jsem zakoupil cca před 1,5 rokem.První rok šlapalo vše bez problémů.Aplikace v mobilu bezvadná.

Po poslední aktualizaci aplikace asi předpůl rokem. se začala app. od hodinek odpojovat. Nejdéle spolu vydrží fungovat max.2 dny a pak se již nelze spojit. Musíte resetovat a tím přicházíte o získané data. Nejhorší je že se nemáte kam odvolat. Na recenzích Aplikace Mi Fit s tím má problémy X lidí a nic se už 3 měsíce neděje. Takže slouží jen jako samostatné hodinky a získané výsledky 1 den.Je to škoda,když vše fungovalo,hodinky byli super.

Registrovaný uživatel7. září 2023

Super výdrž baterie

Vzhledem k ceně asi nic. Sem tam špatná lokalizaci do češtiny.

Za ty prachy naprosto super!

Registrovaný uživatel13. července 2023

Hodinky fungují přesně podle popisu od výrobce. Mají dlouhou dobu výdrže od nabití. Plno jiných funkcí k dalšímu využití.

Registrovaný uživatel20. září 2022

Splňuje mé očekávání vše funguje jsem spokojen.

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

+Plní funkce, které jsem chtěl +Žádné zbytečnosti navíc

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Hodně funkcí,přehledné uspořádání displeje,používán denně.

plastový řemínek

Registrovaný uživatel30. července 2022

Dobrý poměr cena výkon.

Není součástí měření tlaku.

Registrovaný uživatel25. července 2022

všechny

náremek se mi obarvil černou mikinou

Registrovaný uživatel15. července 2022

Super , fungují jak mají, velká výdrž baterie !!!

Registrovaný uživatel10. července 2022

Za tu cenu velmi dobré. Spousta funkcí, dobrý display.

Aplikace pro Android. Někdy nelze synchronizovat kroky.

Registrovaný uživatel25. června 2022

Velký displej

Krátká vzdálenost od připojení k telefonu

Jinak to jde

Registrovaný uživatel18. června 2022

elegantní hodinky za dobrou cenu pro běžné užívání, nepotřebuji žádné vychytávky, výdrž baterie docela dobrá /5 dnů/. Myslím, že to byla dobrá koupě

je to zatím krátká doba /týden/ užívání, takže nedostatky nebyly zatím odhaleny

Registrovaný uživatel8. června 2022

Zatím velká spokojenost

Registrovaný uživatel5. června 2022

Veliký ciferník s dobrým rozlišením Pěkný design Hodně funkcí Výdrž baterie

Odpovídající poměr cena/výkon.

Registrovaný uživatel17. května 2022

Dlouhá výdrž baterie. Elegantní vzhled. Mnoho užitečných funkcí.

Registrovaný uživatel16. května 2022

Vynikající poměr cena/výkon, dobře vypadají a dobře se nosí, lokalizované do češtiny, dlouhá výdrž baterky (5-7 dní na jedno nabití dle používání), můj šedesátiletý tchán si s nimi rozumí (a to si s technologiemi rozumí jen omezeně)

Jen drobnosti, např. často to hlásí, že uživatel nemá dostatek energie, i když to zřejmě zcela neodpovídá realitě :-) Ne každému může vyhovovat silikonový pásek, hodinky jsou také poměrně velké (třeba na ženskou nebo dětskou ručku bych to nedoporučoval)

Skvělé hodinky za velmi příznivou cenu, které přesně měří. Koupili jsme je tchánovi, který po infarktu šel do sebe a poctivě si hlídá pohybovou aktivitu, kvalitu spánku atd. - a nemůže si je vynachválit. Předtím měl čistě GPS tracking hodinky od TomTom, tohle je ale jiná liga, přičemž to měří stejně dobře a hlavně se to dá nosit na ruce pořád, nejen při sportu, ale i mimo něj. Ačkoli tchán skoro trval na nějakém nerezovém vzhledu, na tuto matnou černou si velmi rychle zvykl a skoro to nesundává z ruky. Zatím po dvou měsících vypadají pořád skvěle, jako nové.