Domácí ventilátor Recenze Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite bílý

Recenze Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite bílý

Nejen v průběhu tropických letních měsíců, kdy se marně snažíte vyvětrat v kanceláři, bytě ani domě, vám vytrhne trn z paty stojanový ventilátor Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite. Jeho příkon 45 W zaručí úžasné osvěžení. Aby mohl vzduch účinněji cirkulovat, můžete si zapnout funkci oscilace. Rychlost cirkulace vzduchu si uzpůsobíte dle potřeby za pomoci 3 výkonnostních úrovní.

niky.bursova22. července 2025

velmi tichý, 3 stupně intenzity proudu vzduchu, jednoduchá montáž, snadné spárování s aplikací. Lze spustit i na dálku.

skvělý společník do horkých dnů v kaceláři i doma. Neruší svým provozem.

jirusipod6. července 2025

Tichý, výkonný, IOT, vzhled a zpracování

Bodla by 5GHz síť , absence není závada, ale vlastnost.

martinzdrazil325. července 2025

Na první dva stupně super tichý

kamba0729. září 2024

Pořád nedorazil

Registrovaný uživatel1. září 2024

První a druhá rychlost super tichá a ochlazení dostačující, třetí nepoužívám, je už hlučnější.

Vše super, doporučuju.

Registrovaný uživatel4. srpna 2024

Je skvělý a tichý

Registrovaný uživatel31. července 2024

Tento produkt předčil moje očekávání Je kvalitní Hezký vzhled Snadná montáž Zatím jsem to nastavila na nejnižší stupeň a kdybych necítila ten krásný vánek anich bych nevěděla že ho tu mám Je velmi tichý Je prostě super

Radim Doležal22. července 2024

Menší, ale silný Vypadá jedoduše a moc dobře První stupeň - neslyšný vánek na 2 až 3 metry Druhý stupeň - tichý vítr na tu samou vzdálenost nebo vánek na 5 metrů (neruší u TV) Třetí stupeň - v bežném obývacím pokoji není potřeba Potrzovací pípnutí se dá v aplikaci vypnout

V dané cenové kategorii nemá cenu hledat jiný ventilátor. Vyzkoušel jsem jiné a tento je perfektní.

Registrovaný uživatel21. července 2024

Velmi tichý provoz. Možnost ovládání přes mobilní aplikaci

Registrovaný uživatel13. července 2024

Velmi tichy,hodi se do loznice

Registrovaný uživatel25. září 2023

Velice tichý,dobrá cena a moc hezký.

Registrovaný uživatel23. července 2022

I na nejnižší stupeň chladí dobře Chytrý

Docela hlučný ke spánku může vadit Někdy problém s připojením do aplikace Vrtule je dost malá

Na to že psali 22db tak reálně má asi 50db Ale jinak jako dobrý :)