Recenze Xiaomi Mi Smart LED Ceiling Light 30805 1xLED 24W bílé

Recenze Xiaomi Mi Smart LED Ceiling Light 30805 1xLED 24W bílé

Chytré stropní světlo Xiaomi Mi Smart LED Ceiling Light 30805 se pyšní průměrem 350 mm, nastavitelným jasem až do 1900 lm a speciálním režimem Moonlight pro sníženou námahu očí ve večerních hodinách. Pokud hledáte světlo, které si můžete přizpůsobit podle vašich potřeb, narazili jste na ideální řešení. Mi Smart LED Ceiling Light přichází v jednoduchém designu, který nejen osvětlí váš domov, ale…

1 recenze

Svetandroida.cz
Hodnocení: 90 %Odborná recenze
Svetandroida.cz

Recenze Xiaomi Mi Smart LED Ceiling Light na Svět Androida hodnotí tento chytrý stropní světlo jako vynikající produkt pro inteligentní domácnosti. Světlo je snadno instalovatelné a jednoduše se připojuje k mobilu přes Bluetooth a Wi-Fi. Nabízí světelný tok 1900 lumenů a teplotu světla nastavitelnou v rozmezí 2700 až 6500 kelvinů. Zahrnuje i praktický režim Moonlight pro simulaci měsíčního svitu. Světlo je kompatibilní s HomeKitem, Google Asistentem a Alexou.

Více na Svetandroida.cz

jednoduchá instalace a připojení k mobilu

dostatečný světelný tok

široká paleta teplotního spektra

přehledná mobilní aplikace

nečekaně praktický režim Moon

rozumí si s HomeKitem, GoogleAsistentem i Alexou

někomu může chybět RGB

Registrovaný uživatel8. září 2024

Dobrý rozsah intenzity svícení a teploty světla. Přepínání režimů pomocí vypínače.