Robotický vysavač Recenze Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro bílý

Recenze Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro bílý

Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro s funkcí vysokofrekvenčního sonického vibračního mopování, který je vybaven navigačním systémem LDS, 6ti senzory schodů, protikolizním senzorem LIDAR a elektronickým ovládáním nádržky na vodu. Ovládat ho můžete i pomocí aplikace Mi Home. Jde o robotický vysavač s mopem, na čištění koberců, antibakteriální a na suché čištění. Vydrží luxovat 120…

Registrovaný uživatel15. srpna 2023

sací výkon pohodlné ovládání poradí si nerovným povrchem tam kde jsou chlupy od domácích mazlíčků ideální cena

mopování je na nic, nic nevytře pouze zvhlčí podlahu ve vytvořené mapě je omezený počet přidání zakázaných zón

koupil by jsem znovu

Registrovaný uživatel15. dubna 2023

Dobře vysává i vytírá. Ovládání je jednoduché a intuitivní. Dobrá výdrž baterie.

Ne moc podrobný návod. Ze začátku si zdlouhavě mapoval prostor, což je správně, , ale dělal to i u dalších třech spuštěních, což nevíme, zda je správně. Pak se již orientoval a funguje velmi dobře.

Registrovaný uživatel26. února 2023

Cena, rychlost dodání, tichý

uklízí celkem všude kam se dostane, pohybuje se inteligentně

Registrovaný uživatel10. února 2023

Trochu se mu ztraci mapa. Aplikace fuj

Vyrobek dobry, ne lituji vubec.Cisto, sikulka!

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Dobre vysava, a to vsechna mista.

Mozna lepsi mokre vytirani - nevim vsak co umi konkurence, nemam srovnani...

Celkove spokojenost...vyborny pomer cena/vykon...

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Vysaje opravdu všude, byla jsem překvapená, že i rohy. Kartáčky jsou podle mě dost dlouhé, proto pokud může zajet do rohu, vysaje pěkně. Sací síla jde nastavit, ale turbo ani není třeba. I tak na silent nebo normal vysaje moc dobře.. V porovnání cena výkon je za mě naprosto super. Jsem ráda, že jsem nevolila jinak... Naprostá spokojenost!

Asi jediným záporem, že opravdu nevytře. Buď na podlaze není ani stopa po vytření nebo po zadání - water level high - podlahu jen namočí. Navíc nádržku na vodu se nedaří pořádně vysušit, příliš malý otvor, kterým s emusí voda odpařit, vylít nejde. Takže fci vytírání opravdu nepoužívám vůbec. I tak za tu cenu super vysavač :)

Těm, kdo dlouho váhají, mohu tento vysavač jen doporučit. Máme doma dost zvířat, vysávala jsem opravdu často. Nyní stačí zapnout přes mobil tento a dát si třeba v klidu snídani.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

This vacuum cleaner is perfect! It took me some time to program it, but it was worth it. it cleans everything perfectly. I do not use mopping function, so, I cannot say anything about that one, but vacuuming is on spot.

Sometimes it skipes vacuuming on the edges of the room, but if I run it twice, it cleans it all.

Registrovaný uživatel21. října 2022

mile překvapilo :)

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

vysava vyborne vytreni prejede hadrem ale v pohode

je trochu zmateny kdyz mu clovek presune dokovaci stanici i kdyz se pak v ni nabiji nejde preskenovat jen konkretni mistnost nebo jsem to nenasel

rozhodne dobry pomocnik

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Dobrý pomocník

Máme na chodbě zrcadlo až k zemi a robot přes něj naskenuje místnost ještě jednou jakoby za zrcadlem a pak se do ní snaží dostat a tak do něj naráží. Nastavování a úprava jednotlivých pokojů v aplikaci by mohla být jednodušší.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Splnil moje očekávání ,je to šikovný pomocník.