Hlavní obsah stránky
  • Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061
  • Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061
  • Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061
  • Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061
Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061

Produkt již není v prodeji

Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061

Nahlásit
Nahlásit chybu

Na koberce, doba provozu 150 min., hlučnost 68 dB, rozeznání překážek bezdotykové, HEPA filtrChytrý robotický vysavač Xiaomi na čištění koberců a tvrdých podlah s vysokým výkonem a plně automatickým provozem. Má vysoký sací výkon díky kvalitnímu japonskému motoru značky Nidec, který pojme až 0,67 m³ vzduchu za minutu o tlaku až 1800 Pa.

Podobné výrobky

Všechny podobné
Mohlo by vás zajímat

Robotické vysavače Xiaomi

Všechny robotické vysavače Xiaomi

Informace

Popis

Chytrý robotický vysavač Xiaomi na čištění koberců a tvrdých podlah s vysokým výkonem a plně automatickým provozem. Má vysoký sací výkon díky kvalitnímu japonskému motoru značky Nidec, který pojme až 0,67 m³ vzduchu za minutu o tlaku až 1800 Pa.

Klíčové vlastnosti
  • 5200 mAh Li-Ion baterie
  • ovládání přes mobilní aplikaci
  • 12 senzorů
  • HEPA filtr
  • sací tlak až 1800 pA

Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061

Silný motor přijde vhod na koberce s delším vlasem, nebo při vysávání podél zdí, což je tradiční slabina ostatních robotických vysavačů. Právě k tomu slouží malý kulatý kartáček, který nečistoty a prach vhání pod jednotku vysavače. Samozřejmě ne vždy je potřeba vysávat na maximální výkon, v ovládací aplikaci lze zvolit jeden ze tří výkonových stupňů. Pokud tedy budete nechávat vysavač uklízet třeba každý den, postačí ponechat nižší nastavený výkon, který se pojí i s tišším chodem. Hlučnost vysavače při práci se pohybuje od 62 do 68 dB dle nastaveného výkonnostního režimu.

vrchní pohled na robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061
Dokonale uklizená podlaha

Veškeré nečistoty jsou zachytávány do nádoby o objemu 0,42 l a v případě potřeby vás vysavač upozorní, že je potřeba nádobu vyprázdnit. Hlavní kartáč je umístěn k vysavači volně, může se tedy pohybovat ve svislé ose a zajistit tak správný přítlak na všechny typy koberců a podlah. Proud vzduchu dále pokračuje z nádoby přes velký HEPA filtr, kde jsou zachyceny i malé prachové částice a při vysávání tak nejsou vypouštěny zpět do místnosti.

Efektivní úklid domácnosti

Mi Vacuum Cleaner je vybaven dvanácti různými senzory. Tím nejpokročilejším je rozhodně laserový senzor vzdálenosti. Nachází se nahoře v korunce vysavače, která se otáčí o 360° a senzor skenuje celé okolí Vaší domácnosti 1800× za sekundu. Laserový senzor LDS je velmi podobný tomu, který se nachází v moderních autonomních vozidlech s autopilotem. Dále ve vysavači naleznete ultrasonický radarový senzor, detektor schodů, detektor zdi, detektor plné nádobky na smetí, detektor kolize, elektronický kompas, gyroskop, akcelerometr, měřič vzdálenosti, měřič rychlosti ventilátoru a detektor zdvihnutí, pokud někdo zvedne vysavač z podlahy, automaticky zastaví svoji činnost.

robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061 ze spodní strany
Pokročilý navigační systém

Právě na základě informací z laserového senzoru, měřiče vzdálenosti, akcelerometru a gyroskopu dochází k výpočtu optimální trasy vysávání ve vaší domácnosti prostřednictvím pokročilého SLAM (Simultaneous localization and mapping) algoritmu. Ze získaných dat je vytvořena podrobná mapa místnosti a robot podle ní následně přesně naplánuje svůj pohyb v prostoru. K rychlému spočítání trasy slouží tři různé a výkonné procesory. Detektor zdí slouží k tomu, aby bylo uklizeno i podél zdí a zároveň do nich vysavač nenarážel. Vysavač jezdí podél zdi v přesně vymezené vzdálenosti 10 mm a malý kulatý kartáček se stará, aby byl tento prostor dokonale čistý.

Dlouhá výdrž baterie

Mi Vacuum Cleaner je vyzbrojen velkokapacitní Li-Ion baterií o kapacitě 5200 mAh. Taková kapacita pak stačí při úplném nabití až na 2,5 hodiny nepřetržitého vysávání, což představuje až 250 m² prostoru. Samozřejmě vždy záleží na konkrétních podmínkách a členitosti. Hladinu nabití baterie indikuje kulatý rámeček kolem tlačítek vysavače. Když svítí bílou barvou, zbývá baterii více než 50 % kapacity, pokud svítí oranžově, je nabitá mezi 20-50 %, pokud však začne svítit červeně, má baterie pod 20 % kapacity. To Vás však nemusí trápit, vysavač automaticky přeruší provoz, zajede sám k nabíjení stanici a po dobití opět začne pracovat tam, kde předtím přestal.

boční pohled na Xiaomi Mi Robot Vacuum 17061
Mobilní aplikace Mi Home

Ovládací aplikace Mi Home sdružuje ovládání kompletní chytré domácnosti v podání Xiaomi a jejich partnerů. Na aplikaci je skvělé, že je připojena skrze Váš Xiaomi účet ke všem prvkům chytré domácnosti kdekoliv na světě. V případě vysavače Mi Vacuum Cleaner můžete přes aplikaci Mi Home naplánovat, kdy a jak často bude vysávat, případně mu jednorázově pokyn k vysávání zadat, byť už budete třeba sedět v práci. Dále můžete ovládat sací výkon a prohlédnout si trasu, kterou vysavač během práce urazil.

Obsah balení
  • robotický vysavač s baterií
  • dobíjecí stanice
  • čistící kartáček
  • uživatelský manuál

Pokud hledáte novější model, podívejte se na Xiaomi Roborock Sweep One.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení