Mobilní telefon Recenze Xiaomi Mi Mix 128 GB černý

Recenze Xiaomi Mi Mix 128 GB černý

Představte si dokonale čistý mobilní telefon, jehož čelní stranu tvoří prostě a jednoduše displej, bez narušení reproduktorem v horní části a s minimálními okraji. Jednodílné keramické tělo je dlouhodobě odolné vůči opotřebení i poškrábání, za což ostatně ručí 8,5 bodů na Mohsově škále tvrdosti. S Xiaomi Mi Mix máte jednoduše jistotu, že váš telefon bude vypadat skvěle a bude prostý zabarvení…

Recenze

Svetandroida.cz
Svetandroida.cz

Cena je vysoká, české LTE neumí, praktický také není. Přišel ale s konstrukcí, která mnoha uživatelům nedá spát. Xiaomi Mi MIX je jiný, je výjimečný. Bude to však stačit? Telefon jsme pro vás detailně otestovali, tak to pojďme zjistit.

Více na Svetandroida.cz

Unikátní konstrukce s extrémně tenkými rámečky okolo displeje.

Prémiové materiály (keramika) a zpracování.

Výborná optimalizace a plynulost systému.

Velmi vysoký výkon.

Výborný displej.

Výborná výdrž na jedno nabití.

Nekompletní LTE konektivita (absence kmitočtu 800 MHz).

Na poměry TOP modelů slabší fotoaparát.

Slabší reproduktor.

Vyšší cena.

Konstrukce si pamatuje otisky prstů a vyklouzává z rukou.

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Chcete se o produktu Xiaomi Mi Mix dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na SMARTmania.cz.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Čínské Xiaomi o sobě dalo opět výrazně vědět a lze říci, že se nesmazatelně zapsalo do mobilní historie. Model Mi MIX totiž boří veškeré mýty o podobě samotného telefonu a odstranil téměř všechny rámečky kolem displeje. Vzhled, po kterém mnozí již dlouho volají, se stává realitou a výrobce nešetřil ani na špičkové výbavě.

Více na