Nebylo dodáno

Nebylo dodáno
Kvalitní a odolný rám.
Nafukovací kola dobře tlumí nerovnosti.
Přední a zadní osvětlení.
Špatný ukazatel stavu baterie. Při poklesu ze 100 na 50% jsem ujel 9 km, a na zbývajících 50% jsem ujel jen 3 km.
Max rychlost 20 km/h.
Špatně se pumpuje přední kolo.
Výkon motoru stačí, koloběžka vyjede pomaleji i prudší kopce. Při běžné jízdě po městě převážně po rovině ujede 12 km. 12 kg se dá unést. Do města skvělá koloběžka za nízkou cenu.
Pekne svítí
Pomalá malá ,výdrž baterie
Průměr
Pohodlné a praktické
Brala bych vyšší rychlost a aplikaci v češtině
Hezký design, rychlost
Nevydrží, tak dlouho nabitá a bohužel při brždění skřípe a píská
Koloběžku je třeba složitě aktivovat přes telefonní aplikaci
Velká spokojenost,vnuk 8.let jí nepustí z ruky.
Bezvadná koloběžka a jsem ráda,že jsem jí koupila.nesedí u počítače a jezdí,jezdí a jezdí.Výborná věc a doporučuji všem.
Koloběžku jsme obdrželi hned rozbitou a obchod Apolos neuznal reklamaci, tak co po nás ještě chcete!!!
Když dáte 7000, -, přijde Vám stroj který od první chvíle je rozbitý, jdete ho hned reklamovat a výsledek - - - rozbili jste si to sami.
Tím jsem skončila s jakýmkoliv menším obchodem. Takovéhle chování se zákazníkem jsem nikde nezažila.
Koloběžka za to asi nemůže, zrovna jsme narazili na blbý kus, to se může stát, ale obchod kde jsme zakoupili se k tomu měl postavit čelem a buď ho opravit, nebo dát jiný. Ale tohle co se stalo nám, jako že si máme opravu zaplatit my.....
Dojede kam potřebuji, do práce a po městě ideální dopravní prostředek. Cena se rovná kvalitě.
Mohla by jet rychleji, i tak to ale i jde.
Pro nenáročné
Pro syna naprostá spokojenost.
Za ty peníze není co řešit.
bytelné provedení
výborný poměr cena - výkon
oceňuji noční osvětlení
zvládne i jízdu po kostkách
je docela lehká a skladná
Skvělé skladná lehce ovladatelná a nabíjí se rychleji než se na stránce píše
V kopcovitém městě jako je například Kamenický Šenov má nízký výkon málo který Kopec vyjede chtělo by to upgrade na základ 500w v celém spektru rychlosti a módů
Do kopcovitých měst to chce alespoň 750 až 1000w výkonu při stejné rychlosti aby to dokázalo vyšplhat alespoň 60% kopců
Skvělé přibližovadlo pomalu kamkoliv skvěle skladné a za tu cenu bezkonkurenční
Cena a výdrž baterie.
Vyjede opravdu jen mírný kopeček (se 70 kg.)
Ale jinak spokojenost.
Super. Pěkný design. Komfortní jízda.
Při vyšší váze moc nejede.Dobrá tak pro děti.
Pro dospělého člověka nad 70kg nepoužitelná.Sotva to jede.
Rychlost, skladná. Různé mobilní aplikace
Slabý výkon
Dobrá konštrukcia, dobrá cena, šikovná aplikácia pre Android.
Slabší výkon. Kupoval som to pre syna, preňho je dostatočný; pre dospelého odporúčam silnejší model.
cena,kvalita,zatiaľ funguje za 1,ak neprší tak každý deň.
v ničom,zatiaľ žiadne.
som s ním spokojný.