Recenze Xiaomi Mi Air Purifier Pro

Čistička vzduchu nabízí pokrytí velké plochy a vynikající čistící schopnosti. Je vybavena vysoce přesným laserem pro detekci nejmenších znečišťujících látek, osazena jedním z nejostřejších OLED displejů, které jste kdy viděli a má neskutečnou rychlost dodávky čistého vzduchu (CADR). Může tedy čistit vzduch v místnostech do 60 m2. Je vybaven pokročilým systémem tlaku vzduchu, který umožňuje měnit…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Xiaomi Mi Air Purifier Pro je čistička vzduchu s dobrým výkonem, tichým provozem a elegantním designem. Vyniká jednoduchým ovládáním a propojením s aplikací Mi Home, která umožňuje automatizaci. Někteří uživatelé však postrádají ionizátor nebo UV lampu a zmiňují problémy s připojením k WiFi a sháněním náhradních filtrů.

• Rychlé vyčištění vzduchu
  • Problémy s připojením k WiFi
  • Chybí český návod
  • Obtížné shánění náhradních filtrů

Registrovaný uživatel28. ledna 2026

maximální spokojenos už 3 roky.

Letos nejsem schopna nikde sehnat náhradní filr.

Tak že momentálně nepoužitelná.

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Zakoupeno do větší místnosti, s krbovými kamny, kde je občas problém se zakouřením. Mašinka to vytáhne během chvilky - super. Filtr zatím drží nad očekávání.

Registrovaný uživatel23. prosince 2021

Jednoduchá ovladatelnost. Jednoduchá manipulace při výměně filtru.

Krátká přívodní šňůra. Chybí český návod- naštěstí lze stáhnout.

Zařízení používám teprve týden ale svůj účel plní tak jak má. Trochu je problém s nastavením aplikace ale vše se nakonec zdařilo. Aplikaci jsem pohodlně stáhnul z GooglePlay a nainstaloval. Po spiuštění aplikace jsem přidal nové zařízení ale vznikl problém s připojením Zkusil jsem tři věci a už nevím která zabrala že se čistička připojila na WiFi. Na fórech jsem se dočetl že výrobce některá svá zařízení nastavuje tak že jdou ovládat pouze v Číně nebo mimo Čínu, to znamená že musíte aplikaci povolit zjišťování polohy mobilu, také jsem vyzkoušel reset nastavení WiFi na zařízení dle stáhnutého návodu a znovuzpuštění aplikace. Nakonec se vše zdařilo. Zařízení používá tři úrovně nastavení, první je automatická, druhá je noční režim a třetí je dle manuálního nastavení ale tady se dá jen nastavit velikost místnosti, jestli má zařízení vydávat nějaký zvuk třeba při změně režimu, jestli má display svítit a podobně. Jinak zařízení ukazuje tepolotu a vlhkost v místnosti a také úroveň PM což jsou částečky menší než prach. Asi to funguje protože když se připálila topinka :-) (obývák máme propojený s kuchyní) tak ukazatel PM vylétl na hodnotu 600 a čistička začala neskutečně hučet dokud vzduch nevyčistila. Běžné hodnoty PM v místnosti máme cca okolo 4 PM, tak že celkem čisto :-)

Registrovaný uživatel17. února 2021

Design Velmi tichý provoz Automatický provoz, časování Automatizace přes aplikaci Mi Home Cena

Mohla být vestavěná UV lampa nebo ionizátor

V poměru funkčnost/cena asi nemá konkurenci. Vertikální směr proudění skvěle promíchá a vyčistí vzduch v místnosti. Propojení přes aplikaci Mi Home umožňuje mnoho kombinací - např. s pohybovým čidlem, sensorem teploty apod. I bez aplikace plně automatický provoz. Čistička sama detekuje kvalitu vzduchu (množství mikročástic) a automaticky si podle toho řídí rychlost ventilátoru. Lze to jednoduše ověřit po otevření okna. Možnost nastavení nočního režimu, i když při nízkých otáčkách - při dobré kvalitě vzduchu, je čistička naprosto tichá. Celkově spokojenost s kvalitou výrobku i s prodejcem (AB-Com).

Registrovaný uživatel10. června 2020

vzhled, nízká hlučnost, cena

filtr

Registrovaný uživatel2. února 2020

- design a kvalita zpracování - jednoduché ovládání - WIFI

- na max výkon hlučnější - velikost, horší na přenášení - kratší přívodní kabel

Jedná se o velice povedený a designový přístroj, super appka v mobilu, přehledný displej ukazující teplotu i vlhkost. Mohu jen doporučit, to co jsem od toho očekával splňuje na 100%.

Registrovaný uživatel2. prosince 2019

Krásný vzhled Ovládání i mimo domov Rychlé vyčištění vzduchu Tichý noční chod Cena

Výrobce by mohl pouvažovat o přidání ionizátoru, pak by byl výrobek perfektní.