Další kopie iPhonu z Číny, kterých už jsme viděli desítky? Omyl. Xiaomi Mi A1 je pro mě jeden z nejzajímavějších telefonů poslední doby. Za cenovku nižší střední třídy přináší naprosto plynulé a bezproblémové fungování obvyklé jen u těch nejdražších telefonů. Kromě na svou kategorii velkoryse dimenzovaného hardware za tím stojí ještě jeden atribut: Android One.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Xiaomi Mi A1 LTE Global
Nové Xiaomi Mi A1 by nemělo uniknout vaší pozornosti. Má styl řady Mi, velmi pěkný výkon a především přichází s čistým Androidem. Tenhle telefon nezklame v žádném směru. Sílu mu dává osvědčený Snapdragon 625 a potřebné kapacity pamětí.
Registrovaný uživatel
Chcete se o produktu Xiaomi Mi A1 LTE Global dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na SMARTmania.cz.
Více naRegistrovaný uživatel
9. září 2019
nemá žádné zápory.je to vynikající mobil.
nedostatky nemá
Jsem s Xiaomi velice spokojen a jsem překvapen jeho výkonem.Vynikající fotografie,rychlost,mnoho doplňujících funkcí,obrazo.vka bez chyby
21. září 2018
Fotoaparát, displej, vzhled ,cena
Note má lepší android i s nadstavbou MI