Recenze Xiaomi Electric Scooter 6 Pro GL

Elektrokoloběžka je navržena pro pohodlnou a bezpečnou jízdu v různých terénech, přičemž klade důraz na výkonnost a odolnost. Je vybavena 12palcovými terénními pneumatikami s výrazným dezénem, který zajišťuje lepší přilnavost na nezpevněných površích a zvyšuje ovladatelnost. Tvrdší a odolnější směs pneumatik zároveň prodlužuje jejich životnost a zvyšuje přilnavost o 30 procent. Důležitým prvkem…

michal.ntb1. srpna 2026

koupil jsem dvě. jedna jezdí jako vítr a potichu. druhou reklamuji. kravál a k ničemu. nenabíjí.

restart koloběžky za jízdy. krám k ničemu. těžkej šrot

reklamuji. jedna výborná a druhá absolut šrot

pajaseb21. července 2026

Super jezdi, dlouho vydrzi

Registrovaný uživatel29. června 2026

Dobré odpružení, v velkými koly lépe filtruje dlažbu, slušná výdrž (cca 45 km při max. 25 km/h), povedený design.

Těžká na přenášení (přes 27 kg), i po složení dost velká – zabere hodně místa v kufru.

goli.13183. května 2026

Výkon Velikost Síla Zpracování Kvalita Výdrž baterie

Blinkry se dají lehce zmáčknout takže každou chvilku blikám i když nezatáčím, ale dá se na to zvyknout, asi mám jen velký ruce

Se svými 110 kg jsem myslel, že to se mnou ujede tak 30km, ale kdyz se člověk soustředí na rekuperaci, zbytečně nebrdí a do kopce nepojede na plný plyn tak se s tím dá ujet hodně km. Na jedno nabití jsem dal zatím 50km a ještě mi zbylo pár procent