Cena odpovídá užitku
Dobrá a rychlá koupě

Cena odpovídá užitku
Dobrá a rychlá koupě
Obrovský výkon, není problém vyjet 23 stupňový kopec. Odpružení koloběžky, ještě jsem takovéhle žádné nezažil kostky nejsou moc cítit.
Docela super dojezd. Nastavitelná rekuperace díky aplikaci.
Parádní světla pěkně čitelné.
Možnost zamknout si koloběžku přes aplikaci vynikající věc. S+ zrychlení z 5 km/h na 25 km/m zhruba čtyři vteřiny paráda. (Ale spíš vhodné pro zábavu.)
Nabíjení koloběžky s výkonem max. 125 w parádní, nemusím dlouho čekat na dobití koloběžky.
Musím si zvykat na absenci tempomatu, který po nějaké době byl odstraněn, kvůli bezpečnosti.
Osobně mi to moc problém nedělá, ale 24,5 kg je také nezvyk.
Rekuperace není dostačující ani u jedné volby intenzity, jelikož baterie je mnohem krát větší než u jiných Xiaomikoloběžek. (Je potřeba dostačující kopec)
Světla jsou parádní ale přední a zadní dohromady mají odběr 4 watty umýt to baterii pěkně ždímat. (Co vidím v aplikaci)
Vše je super! Je to má pátá koloběžka
výdrž baterie,odpružení,síla motoru
dobrá cena,odpružená vpředu a vzadu.jezdí pěkně škoda jen že jede jenom 25km snesla by i o něco více
několik pokusu než se koloběžka napárovala.spodní kryt koloběžky jak je baterka je plastoví mohl by byt z pevnějšícho dílu na to že je koloběžka i do terenu
Motor v zadu nehrabe v kopcích ani na stěrku
V noci extra dosvit
Žádný problém odfouknout na pumpě bez redukce ventilku
Dvojnásobná světlost podvozku oproti běžným Xiaomi
Na kočičích hlavách jede tiše i při 25 km a nevypadne vám zubní proteza
Nemohu sehnat nový blatník nešikovně jsem ho zlomil při jízdě se schodiště (Zadní)
Jezdím denně do práce 7 km
Dobrá cena.
Dobrá komunikace.
Doprava bez problémů.
Dojezd a odpružení
váha
výkon, odpružení
vysší hmotnost, absence tempomatu
Krásná stabilní koloběžka. Je sice větší, těší nez její předchůdce, ale i take stabilnější. Jsem velice spokojena.
Jeste jsem nezjistila jak zapnout tempomat
Dlouhý dojezd na Xiaomi ... Fajn odpružení, široké gumy, které nepíchneš, široká řidítka, vyjede každý kopec.
Chybí tempomat