Mobilní telefon Recenze Xiaomi 15T

Recenze Xiaomi 15T

Xiaomi 15T je moderní smartphone, který nabízí širokou škálu funkcí pro každodenní použití i náročnější úkoly. Je vybaven 6,83" AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz, což zajišťuje plynulý vizuální zážitek. Displej je chráněn sklem Gorilla Glass a podporuje technologie HDR10+ a Dolby Vision pro lepší kvalitu obrazu. Telefon pohání osmijádrový procesor MediaTek Dimensity 8400 Ultra s…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Řada „T“ od Xiaomi se tradičně chlubí velmi zajímavým poměrem cena/výkon a cenově dostupnější Xiaomi 15T lze aktuálně pořídit za necelých 12 tisíc korun. Nabídne přitom velký AMOLED displej, schopný čipset od MediaTeku i velkou baterii. Stojí novinka za doporučení?

Více na Mobilenet

bohatý ekosystém, funkce AI v češtině a slušná podpora

praktický design a odolnost IP68

slušná výdrž

dostatek výkonu, RAM i úložiště

kvalitní displej s tenkými rámečky

starší systém s balastem

plastové rámečky

jen průměrná fotovýbava

nemá bezdrátové nabíjení

chelcickeho567. listopadu 2025

Pěkné fotky, rychlý

Varianta 512 GB růžově zlatý
Lukáš Bilský30. října 2025

skvely fotoaparat vodeodolnost supr displej

telefon pouzivam v praci na foceni a nemuzu si ho vynachvalit

Pavla Kopáčová23. října 2025

Rychlá reakce na dotek, rychlé nabíjení, součástí balení kryt zdarma, skvělý poměr cena a výkon, rychlý procesor

fotky jsou přebarvené, součástí balení není nabíječka do sítě

myslím, že Xiaomi předvedl opět ze svých lepších modelů, když porovnám cena a výkon

Jan Litvin23. října 2025

tenký 120Hz displej odolný vůči prachu i vodě rychlé dobíjení baterie hodně bonusů ke koupi produktu

na nic jsem zatím nenarazil

mobil Xiaomi 15t mě mile překvapil, má rychlý 120Hz displej, který krásně svítí. Dobíjení baterie je také rychlé. Tenký rámeček, odolný vůči prachu i vodě se hodí, fotky fotí nádherné a má spousty dalších super funkcí. mobil jsem koupil své manželce, která je s ním velice spokojená. :)

Jirka Dra17. října 2025

Po přechodu ze staršího modelu Xiaomi Redmi Note 10 pro je to neuvěřitelný rozdíl.Telefon má skvělý display , ovládání a cena je taktéž bezkonkurenční. Skvělé zařízení za slušné peníze. Telefon jsem koupil pro dceru a ta je z něj nadšená. Druhá dcera ho dostane určitě taky.

J. Lojkásek17. října 2025

Lehký, rychlý a pěkné fotky. Funguje zatím perfektně.

Varianta 256 GB růžově zlatý
MARTIN KASPERLIK16. října 2025

Rychlá odezva Krásně čitelný displej Voděodolný Kapacita baterie Kvalita zvuku Super fotoaparát

Přechod ze služebního telefonu konkurenční značky na tento Xiaomi 15T. Neskutečný skok ve všech parametrech. Jako by ožil nejen tento telefon :D I když je větší, tak za mě mnohem lehčí. Veliké překvapení

Martin Belko14. října 2025

Display Foťák Baterka Procesor

Velikost chybí adapter do zasuvky

Na první pohled je obrovský ale není zas tak těžký jak jsem si myslel. Kvalita foťáku je super pro mě dostačující. display nemá chybu a baterka snad vydrží dlouho výhodou gumové pouzdro

Zdeňka Vaculíková14. října 2025

Přehledný displej, jednoduché ovládání, rychlý, kvalitní fotoaparát, pěkný design.

Velká spokojenost, doporučuji

Petr Karlík12. října 2025

Tento telefon má dobrý foťák, rychlý procesor,slušnou výdrž baterie, rychlé nabíjení baterie,dobře se drží v ruce,při manipulaci s telefonem je odezva rychlá, nechybí IP 68 ochrana což je velké plus při používání-natacení pod vodou,cena za tento telefon je slušná na tento výkon, každopádně doporučuji

Zatím jsem žádný nezjistil

Telefon doporučuji za tu cenu je to velmi slušný přístroj

Alfréd Haga12. října 2025

Mám Xiaomi 15T v černé barvě už nějakou dobu a jsem s ním opravdu spokojená. Telefon působí luxusně, je rychlý, spolehlivý a zvládá úplně všechno, co od něj potřebuju. Displej je nádherný – jasný, barevný a díky 120Hz obnovovací frekvenci je všechno krásně plynulé. Fotoaparát fotí výborně, hlavně za denního světla, a i večer si poradí. Výkon je parádní, systém se neseká, přepínání mezi aplikacemi je bleskové. Velké plus je baterie, která vydrží celý den i při aktivním používání, a rychlé nabíjení, které telefon dobije během pár desítek minut. Zvuk je čistý, čtečka otisků prstů funguje spolehlivě a celkově působí telefon hodně kvalitně. Za tu cenu podle mě výborná volba – elegantní, výkonný a spolehlivý mobil, se kterým mám zatím jen pozitivní zkušenosti.

Petr Košťál10. října 2025

Dobře se ovláda. Pracuje rychle. Dobrá koupě, doporučuji.

Zatím jsem nic nezjistil.

Pěkný a dobrý telefon. Cena je výhodná.

Varianta 256 GB černý
Robert Kvapil7. října 2025

Krásný display, velká baterie a kvalitní zpracování

Absence bezdrátového nabíjení Plastové tělo Nabíječka není součástí balení

Xiaomi 15T je skvělý smartphone, který nabízí výborný poměr cena/výkon. Disponuje velkým 6,83" AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz, což zajišťuje plynulý a jasný obraz s podporou HDR10+ a Dolby Vision. Telefon je vybaven výkonným osmijádrovým procesorem MediaTek Dimensity 8400 Ultra a rychlou operační pamětí 12 GB, což zaručuje svižný chod bez záseků. Fotoaparáty jsou vylepšené oproti předchůdci, s lepším zpracováním a slušnou výdrží baterie 5500 mAh. Navíc je telefon dobře zpracovaný a v balení najdete i ochranný kryt, což je praktické. Celkově jde o moderní a spolehlivý telefon vhodný pro každodenní i náročnější použití.

Kateřina Mlsová4. října 2025

Svižný telefon, jasné barvy a super foťák. Velmi rychlý přenos dat z původního telefonu.

Doporučuji, v balení i kryt

Jan 1 Stastny3. října 2025

rychlost 12 GB supr fotoaparát, LEICA je znát, kvalitní optika intuitivní ovládání proti minulým MT o 50 pct lepší

Vynikající poměr cena x výkon

Varianta 256 GB černý
Registrovaný uživatel3. října 2025

super foťák nádherný design mikro rámeček, velký displej rychlost OS nabíjení

Krásný telefon, oproti předchůdci velký posun kupředu. Peckový foťák. V balení je i plastové pouzdro a nabíjecí kabel. Pouzdro použiju asi jen do terénu, jinak je škoda telefon něčím zakrývat. Dobře se drží i bez pouzdra.

Petrsmahlik27. září 2025

výdrž baterie rychlost nabíjení kvalitní fotoaparát hodně dobré zpracování kvalitní rychlý displej rychlost systému kvalitní barvy displeje velikost telefonu, dobře padne do ruky

Nenašel jsem prozatím

Za slušné peníze nabídne bohatou výbavu, fotky dělá opravdu hezké, hlavní foťák je tahoun. Dobrá koupě

Registrovaný uživatel27. září 2025

Super telefon, rychlé paměti i procesor. Od předchůdce 14T má lépe zpracované fotoaparáty, které tak nevyčnívají a lépe se udržují v čistotě, má slušnou baterii 5500Ahod

Raději bych uvítal čiré pouzdro jako dříve, než černé, ale jinak nemám co vytknout