Recenze Xiaomi 15T Pro

Xiaomi 15T Pro je smartphone, který nabízí řadu funkcí pro náročné uživatele. Je vybaven 6,83" AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 144 Hz, což zajišťuje plynulý obraz a živé barvy. Displej je chráněn sklem Gorilla Glass, což přispívá k jeho odolnosti proti poškrábání. Telefon pohání osmijádrový procesor MediaTek Dimensity 9400+ s frekvencí 3,73 GHz, který je doplněn o 12 GB operační paměti.

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Bohatou nabídku smartphonů Xiaomi rozšířila dvojice modelů 15T, z nichž lépe vybavená varianta nese tradiční označení Pro. Jak se novinka povedla a překonala loňský model Xiaomi 14T Pro?

Více na Mobilenet

dlouhá výdrž a velmi rychlé nabíjení

povedený teleobjektiv a obecně slušná fotovýbava

bohatý ekosystém, AI funkce v ČJ a slušná podpora

špičkový výkon, až 1TB úložiště

parádní displej s tenkými rámečky a vysokým jasem

vysoká ochrana a praktický i povedený design

zbytečný balast v systému

zasloužil by si ultrazvukovou čtečku

stále jen Android 15

David4. dubna 2026

Dobře fotí,rychlá čtečka prstů,hezký vypadá,slušné repro, skvělý OLED displej, rychlé nabíjení no prostě lepší než Samsung co jsem měl.

Rychlé se vybíjí,nemá podporu paměťové karty,Jack chybí, prostředí je moc přeplácaný, nastavení funkcí je zbytečně složité,

roky.box25. března 2026

Výdrž baterie super. Perfektní fotoaparát, vysoká kvalita fotografií, perfektní video, no prostě fotoaparát super - Leica, mobilní telefon Xiaomi bych za jinou značku neměnil. Operační systém velmi rychlý, plynulý, není co vytknout. Opravdu super foťák, dostatečně velká kapacita úložného prostoru, celkově jsem nadmíru spokojen.

Balení by mohlo obsahovat nabíjecí adaptér.

Super telefon za přijatelnou cenu, značku Xiaomi bych nikdy neměnil. Používal jsem mobilní telefony i jiných značek, ovšem oproti Xiaomi hrály druhou nebo až třetí ligu.

ondrej.pk16. března 2026

Fotoaparát Výdrž baterie - i tři dny Rychlé nabíjení i bezdrátové Displej - kvalita zobrazení Systém svižný a přehledný Předinstalovaná ochranná fólie Čtečka otisků v displeji

Xiaomi bloatware - musí se povypínat Bez nabíječky do stěny - jen kabel

honzaU915. března 2026

Velký displej, mnoho funkcí, velká baterie, krásně fotí.

ruzena197710. března 2026

Všechny funkce rychlé, báječný foťák.

mil8. března 2026

Rychlost, displej, fotoaparát, dílenské zpracování.

Delší doba nabíjení než půl hodiny. Asi to chce jiný kabel nebo nabíječku nad 100w.

Vše shora uvedeno

raymann.black5. března 2026

Telefon je to co si náročný uživatel může přát , svižny pracujíc jak má a hlavně bez nějakých zádrhelů a záseků .. system je perfektně odladěný a vše spolu hraje příjemnou odezvou na dotek . Foťák je u tohoto modelu prostě fotky vás přesvědčí na první dobrou o své kvalitě , ale zároveň nikde nic nekřičí a vše je přirozené .. za mne telefon vlajkových parametrů za velmi příznivou cenu

nemám co bych

Doporučuji koupit všem co chtějí mít telefon co je nezklame a který bude dlouhé roky dělat jen co má - tedy radost

Varianta 512 GB šedý
karlkanisnoop23. února 2026

Skvělý velmi spokojení

Nevím nezjousik ho na plno jen do práce a obyčejné na aplikace

mirdanebuska14. února 2026

Velká výdrž,rychlá reakce,supr foto

Bezva foťák

Registrovaný uživatel6. února 2026

Výborný foťák s optickým zoomem a stabilizací Hezký displej s vysokým jasem Spolehlivá čtečka otisků prstů

Oproti mému předchozímu mobilu mám pocit že se pomaleji probouzí displej - ale to může být něčím v nastavení

Co se týká fotek, řekl bych že v dané cenové kategorii patří ke špičce. Co týká výdrže baterie, jsem spíš lehce zklamán, mám pocit že předchozí mobily když byly nové vydržely déle - ale při mém použití se zatím nestalo že by celý den nevydržel.

Varianta 256 GB zlatá mocha
boxters31. ledna 2026

Pěkný design, dokonalý fotoaparát, vše jede svižně, baterie 2dny v pohodě.

Za ty peníze ideální volba, můj 3 Xiaomi a neměnil bych, mohou jen doporučit.

Varianta 256 GB šedý
lenka24. ledna 2026

Pěkně fotí Výdrž baterie Rychlý

Mám tuto značku poprvé, vždy jsem se jí vyhýbala. Jsem ale naprosto nadšená a spokojená. Telefon mě mile překvapil. Vybrala jsem jej kvůli fotoaparátu za dostupnou cenu a nezklamal.

ales.soukal23. ledna 2026

Super rychlost, kvalita zpracování, excelentní foťák

Varianta 256 GB šedý
Registrovaný uživatel14. ledna 2026

výdrž,foto,rychlost,

porovnáno s předchozím Samsungem s21ultra ,Xiaomi 15 t pro ve všem lepší,rychlost,plynulost,foto výrazně,nabíjení ,výdrž baterie, cena samsungu nového 35000 kč,Xiaomi 10000kč ,

mahdal2912. ledna 2026

Rychlý, velká paměť, foťák

Zatím asi žádné

vac.jen21. prosince 2025

Cena výkon

Jíra15. prosince 2025

Dle očekávání.

Výborný fototelefon za rozumnou cenu.

STEPAN595. prosince 2025

Přechod z Xiaomi na Xiaomi na jedno kliknutí zkopírováno. Výdrž baterie tak přibližně jeden den. Rychlý a plynulý systém bez zadrhávání. Obal na mobil a fólie. Kvalita a spolehlivost za rozumnou cenu.

Vláďa5. prosince 2025

Pěkný vzhled, svižnost aplikací, na další hodnocení zatím příliš krátká doba.

Spousta nevyžádaných reklam, schází mi v nastavení možnost údaje o množství spotřebovaných dat, a pod. Možná je to verzí Androidu. Dříve jsem měl verzi 14 a byl jsem spokojen.

Zatím jsem v rozpacích. I běžné vyzváněcí tóny se hledají komplikovaně.

Varianta 256 GB zlatá mocha