Mobilní telefon Recenze Xiaomi 14T

Recenze Xiaomi 14T

Xiaomi 14T je smartphone vybavený řadou funkcí, které uspokojí náročné uživatele. Zařízení je vybaveno 6,67" AMOLED displejem s rozlišením 2712 x 1220 pixelů a obnovovací frekvencí 144 Hz, což zajišťuje plynulé animace a kvalitní vizuální zážitek. Displej je chráněn sklem Gorilla Glass. Telefonu poskytuje výkon osmijádrový procesor MediaTek Dimensity 8300-Ultra s frekvencí 3,35 GHz, který…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Prahnete po novém smartphonu Xiaomi z takřka vlajkové série? Potom by vás mohla zaujmout novinka Xiaomi 14T, která láká kromě příznivé ceny také na velké úložiště, výkonný čipset Dimensity či obrazovku s rámečky tenkými jako u vlajkových lodí. Má tento model i nějaké nevýhody, nebo se jedná o jasné doporučení ke koupi?

Více na Mobilenet

relativně rychlé nabíjení

ochrana IP68

funkce AI + solidní softwarová podpora

špičkový výkon i velikost pamětí

výtečný displej s tenkými rámečky

slabší reproduktory

schází bezdrátové nabíjení

rádoby environmentální balení

fádní design, plastová záda i boky

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Letos se dvojice modelů Xiaomi 14T cenově oddělila více než dříve. Takže o to víc si může někdo říkat, zda se vyplatí opravdu Pročko? Proč byste neměli koupit levnější 14T, což je v tabulce vesměs stejný telefon? No, určitě můžete a dostanete skvělý telefon. Ale tabulky neříkají ani zdaleka všechno a oba tyto modely mají tentokrát svoje místo na trhu. Tentokrát si do zelí nelezou.

Více na Techarena
blanca5314. září 2025

Na svou třídu je dost rychlý

Paměťová karta.

Lepší střed.

jirka.vyskocil11. srpna 2025

Mobil je suprový

macotiny738. června 2025

Výdrž baterie zatím dlouhá pokud nesleduji videa . Fotoaparát super krásné fotografie .

Zatím sem na žádné zápory nenarazil tak že nic nemohu napsat k tomu.

Tento telefon doporučuji poměr cena , výkon a kvalita určitě dobrá volba za mě dobrá koupě

Varianta 256 GB Titan Blue
kvicek26. března 2025

Zatím nejlepší mobil od Xiaomi z celé řady jeho předchůdců který jsem používal

dusanzoufaly5. března 2025

Perfektní telefon Manuál by měl bý stručnější Geminx- potřeba delší doba na seznámení s obsluhou

dartmurak4. března 2025

S novym founem se teprve seznamuju a mam ho kratce ,takze jeste nemuzu poradne posoudit ale prvni dojmy jsou skvely.

roman2. března 2025

Velmi dobrý zadní fotoaparát. Přední je průměrný.

V této cenové kategorii slušný telefon.

anickabrabencova19. února 2025

Baterie mi nevydrží celý den tak si musim zapínat spořič baterie. Když to ráno dám pryč z nabíječky a potom to používám tak už v poledne pociťují že tam mám tak kolem 70-80% což je nic moc

Varianta 512 GB Titan Blue
mechacekpetr1. února 2025

Nový telefon a vše co neznám je super

Nejsou seká se android

Vem ho do huby

kosjosef13. ledna 2025

Výdrž , hezký disain. Skvělá cena.

Absence napájecího kabelu c&c.

Uspokojivé

Registrovaný uživatel6. ledna 2025

Výkon, fotoaparát, cena. Moje šestnáctiletá dcera, která kupodivu netouží po ajfounech, byla pod stromečkem nadšená.

Telefon nemám v užívání, tak nevím, ale když jsem se dcery ptal zda ji na telefonu něco vadí, řekla že nic.

Hezký, slušně vybavený telefon za ještě stále snesitelnou cenu.

Varianta 512 GB Lemon Green
maxx26. prosince 2024

super mobil, super AI foto

Varianta 512 GB Lemon Green
Marek Pelikán27. října 2024

Pěkný displej 144 Hz, hezký design, rychlé 67w nabíjení, IP 68, rychlost, skvělý foťák

Xiaomi 14T mě opravdu nadchl. Fotoaparát je skvělý. Baterie vydrží celý den. S rychlým nabíjením se nemusím bát, že bych zůstal bez energie. Velký a hezký displej je prostě skvělý.Celkově je Xiaomi 14T skvělou volbou za dobré peníze.

Ondřej Tykva25. října 2024

Dobrá výdrž, rychlé nabíjení, pěkné fotky

Složitější nastavování různých zvukových notifikací pro různé aplikace

Pěkný telefon, jsem spokojený. Bez obalu klouže v ruce, ale mám ho v silikonovém obalu (je součástí balení), takže v pohodě. Fotí pěkné fotky, na běžné užívání vydrží dva dny. Trochu jsem se pral se zvukovými notifikacemi pro různé aplikace. Jde to nastavit, ale nainstalovaná aplikace si sama nenastavila zvuk, musí se to udělat v nastavení - a nebo jsem nepřišel na to, jak to udělat automaticky. Celkově jsem spokojený

Varianta 256 GB Titan Blue
matosi hradek20. října 2024

Mám už nevím kolikátý Xiaomi. Jsem s touto značkou prostě spokojený. Tenhle typ je rychlý, rychle se nabíjí, dělá super fotky. Myslím že se za ty prachy prostě vyplatí.

Birinci16. října 2024

Fotoaparát Al funkce v češtině Rychlonabíječka a pouzdro v ceně

Zatím jsem žádné nenašla.

Spokojenost s výkonem vs. cenou. Po letech jsem přešla ze Samsungu na Xiaomi a zatím jsem velmi spokojená. Fotky jsou parádní. birinci@seznam.cz

Varianta 512 GB Titan Blue
Martin16. října 2024

Fotoaparát, rychlost procesoru,AI funkce

Po dlouhé době jsem měnil telefon z původního Xiaomi 10 a musím říct, že jsem mile překvapen. Rychlost, výkon, vzhled a v podstatě vše, na co jsem narazil je parádní. Poměr cena/výkon určitě bezkonkurenční.

Pavel Čapek16. října 2024

opravdu skvěle fotí foto noční oblohy nemá chybu dobře čitelný displej i na slunci AI v češtině rychlé nabíjení 67W 67W nabíječka není v balení, ale dostanete jí buď jako dárek nebo za 1kč v balení zadní ochranný kryt garance 4 let aktualizací

Kupoval jsem hlavně kvůli foťáku. Foto za snížených světelných podmínek opravdu skvělé a focení noční oblohy? Nemá chybu! Pokud se Vám nebudou vyloženě třást ruce, povedou se Vám skvělé fotky na kterých dokážete zachytit i to, co pouhým okem už není vidět a to vše i při 4násobném zoomu. Kupříkladu foto v dnešních dnech právě prolétající komety, která je viditelná těsně nad obzorem a jen chvíli po západu slunce tudíž pouhým okem téměř neviditelná. Fotky jedním slovem skvělé. K tomuto přidejte kvalitní procesor, skvěle čitelný displej, rychlé nabíjení, ochranu IP68, 4roky aktualizací a máte na dlouhou dobu opravdu nadupaný mobil ;)