Mobilní telefon Recenze Xiaomi 12

Recenze Xiaomi 12

Xiaomi 12 nabízí jemný 6,28" displej se 120Hz obnovovací frekvencí, rychlý a výkonný procesor a navrch přihazuje výkonné 67W drátové a 50W bezdrátové nabíjení. Díky stereo reproduktorům Harman Kardon hraje skvěle i bez sluchátek. Klíčové vlastnosti - 6,28" AMOLED displej - obnovovací frekvence 120 Hz - 50Mpx zadní fotoaparát - optická stabilizace obrazu - bezdrátové nabíjení - podpora sítí…

Registrovaný uživatel19. července 2024

8 jádro,android 14

Marie19. ledna 2024

Kvalita za rozumnou cenu Snapdragon 8 gen 1 Denně

Eliška17. ledna 2024

Mám teprve týden, ale zatím je vše v pořádku a dle očekávání. Telefon je rychlý, čtečka otisků reaguje rychle a spolehlivě, fotky vypadají také dobře. Pro mě je ale nejdůležitější velikost telefonu a to je hlavní důvod, proč jsem si ho vybrala. Bonusem je rychlé a bezdrátové nabíjení, krásný prostorový zvuk (Harman Kardon) a také veškeré potřebné příslušenství v balení (nabíječka, kabel, silikonový obal).

Dle recenzí jsem s tím počítala, ale přesto jsem doufala, že to bude o něco lepší. Mám na mysli výdrž baterie. Opravdu to není žádný zázrak a kapacitě 4500 mAh výdrž asi úplně neodpovídá. Další věc co se potvrdila na základě recenzí je zahřívání telefonu. Já naštěstí hry moc nehraju, ale zkoušela jsem to a zahřátí je po nějaké době opravdu znát.

Telefon je dobrá volba pro někoho, kdo shání především menší kompaktnějsí telefon se slušnou výbavou, dobrým foťákem a nevadí mu jednodenní výdrž baterie a zároveň nechce utratit přes 20k za Samsung Gal. S23, iPhone nebo Xiaomi 13 apod.

romulus600312. prosince 2023

Výběhový model ale výborný Velice kompaktní

Baterie na jeden den používání

Registrovaný uživatel14. listopadu 2023

na dnešní dobu kompaktní rozměry příjemně se drží hezký design velmi slušný foťák

za mě velmi slušná užitná hodnota

Registrovaný uživatel30. října 2023

+ Rychlá čtečka otisků prstů i odemykání telefonem

- Nelze nahrávat telefonní hovory vestavěnou aplikací (a údajně ani externí) - Občas nejdou platby přes NFC - Baterie telefonu byla po rozbalení hluboce vybitá a prvních cca 7 minut se nezobrazila ani ikona nabíjení, původně jsem měl za to, že je telefon vadný. Od té doby se zdá vše v pořádku.

Registrovaný uživatel16. října 2023

S tímto nákupem jsem naprosto spokojen. Doporučuji

Registrovaný uživatel14. srpna 2023

Fajn velikost pro menší ruce, Zatím vše OK.

Registrovaný uživatel8. srpna 2023

Je menší než jiné mobily

Varianta 8/256 GB fialový
Registrovaný uživatel17. července 2023

Menší rozměry Výdrž baterie Kvalitní foto a RAW Svižný chod Rychlonabíjení MIUI Voděodolnost (neuvedená)

Zahnutý displej Široké ohnisko hlavního foťáku

Telefon patří k těm menším současným modelům, což jsem ocenil. Rychlonabíjení a celkově výdrž je super. Fotoaparát je v pohodě, jen mi nesedí příliš široké ohnisko hlavního objektivu. Od RAWu jsem čekal daleko víc, v PC se s ním moc pracovat nedá. Vadí mi zahnutý displej, takže když telefon držím v ruce, leckdy reaguje tak, jako kdybych měl ruku už na displeji. Telefon sice nemá uveden stupeň krytí, ale z různých videí bych se vody moc nebál, můj kus už si prošel jedním deštěm v promočené kapse. I se všemi výtkami bych telefon neměnil za jiný model.

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

Mé požadavky na telefon by se daly dát do těchto bodů NFC, kvalitní foťák, bezdrátové nabíjení, rychlý procesor, kvalitní displej. Vše tento mobil splňuje.

Slabší výdrž baterie, ale to se dá očekávat a je to kompenzováno 67W nabíjením.

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

Kupoval jsem pro syna. Ten je myslím spokojen. Pochvaluje si především kvalitu fotoaparátu.

Registrovaný uživatel1. dubna 2023

Malý, dobře se drží Dobře čitelný Rychlost nabíjení Rychlá čtečka otisků prstů v displeji

Krátká výdrž baterie

Registrovaný uživatel2. března 2023

Velikost, je akorát do ruky. Excelentní display, hlavně skvělý jas na to, že to je OLED. Lepší jak iphone za 44k. Cena ku výkonu Rychlost, 120hz display a high end cpu dává dohromady něco tak neuvěřitelně plynulého. Příjde již s nalepenou ochranou displaye a je taky přibalený průhledný silikonový kryt. Antény jak na GSM, BT, Wifi jsou výborné. BT výstupní signál je silný a čistý. Něco co znatelně poznáte u kvalitnějších BT reproduktorů. Celková ergonomie. Biometrický snímač pod obrazovkou funguje skvěle. Foťák má dobrý záběr, nemusíte stát kilometr daleko aby jste zabrali vše co potřebujete. Fotky dobře snímá i za zhoršeného světla. Váha.

Xiaomi jsi prostě nemůže odpustit tam nacpat nějaký zbytečný bloatware. Je to jen pár věcí, ale i tak... Bez 3,5 jacku a možnosti rozšíření paměti.

Pokud hledáte high-end telefon co není neskladný neohrabaný pádlo a není si na to třeba brát hypotéku, tak tohle je pro vás. Sice nevyčnívá ničím z řady z "vlajkově" kategorie, ale takhle funkční a praktický telefon jen tak nenajdete. Dizajn z hlediska vzhledu nehodnotím, vypadá jako všechny ostaní kvádry na trhu.

Registrovaný uživatel20. února 2023

- Výborný display - Kompaktní velikost - Slušný fotoaparát - Dostatek paměti

- Reklamy v MIUI (něco lze vypnout) - Nečekaně se mi mění nastavená hlasitost médií (od minima po maximum)

Registrovaný uživatel19. února 2023

Malý a čiperný

Slušná výdrž, skvělý zvuk, moc pěkné fotky...

Varianta 8/128 GB šedý
Registrovaný uživatel17. ledna 2023

Chtěl jsem kompaktní telefon.Je nadčasový a dokonalý.Ovladatelný jednou rukou,žádné pádlo. Procesor,paměť,display.Super.

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Skvěle se ovládá.

V recenzích se uváděla nedostatečná výdrž baterie. V porovnání s mým starým Lenovo P2 je to tedy pravda. Nicméně posun v kvalitě, rychlosti a možnostech telefonu nedozírný.

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Spokojen, dobrý foťák, rychlost

Registrovaný uživatel31. prosince 2022

Nejde uložit zrychlenou volbu kontaktu na plochu. Nejde zapnout automatické nahrávání hovorů. Obě tyto funkce jsou pro mne stěžejní a info v technických datech to neřeší, ani to na prodejně bez sim karty nejde vyzkoušet

Zlatá Mi 9