8 jádro,android 14

8 jádro,android 14
Kvalita za rozumnou cenu
Snapdragon 8 gen 1
Denně
Mám teprve týden, ale zatím je vše v pořádku a dle očekávání. Telefon je rychlý, čtečka otisků reaguje rychle a spolehlivě, fotky vypadají také dobře. Pro mě je ale nejdůležitější velikost telefonu a to je hlavní důvod, proč jsem si ho vybrala. Bonusem je rychlé a bezdrátové nabíjení, krásný prostorový zvuk (Harman Kardon) a také veškeré potřebné příslušenství v balení (nabíječka, kabel, silikonový obal).
Dle recenzí jsem s tím počítala, ale přesto jsem doufala, že to bude o něco lepší. Mám na mysli výdrž baterie. Opravdu to není žádný zázrak a kapacitě 4500 mAh výdrž asi úplně neodpovídá. Další věc co se potvrdila na základě recenzí je zahřívání telefonu. Já naštěstí hry moc nehraju, ale zkoušela jsem to a zahřátí je po nějaké době opravdu znát.
Telefon je dobrá volba pro někoho, kdo shání především menší kompaktnějsí telefon se slušnou výbavou, dobrým foťákem a nevadí mu jednodenní výdrž baterie a zároveň nechce utratit přes 20k za Samsung Gal. S23, iPhone nebo Xiaomi 13 apod.
Výběhový model ale výborný
Velice kompaktní
Baterie na jeden den používání
na dnešní dobu kompaktní rozměry
příjemně se drží
hezký design
velmi slušný foťák
za mě velmi slušná užitná hodnota
+ Rychlá čtečka otisků prstů i odemykání telefonem
- Nelze nahrávat telefonní hovory vestavěnou aplikací (a údajně ani externí)
- Občas nejdou platby přes NFC
- Baterie telefonu byla po rozbalení hluboce vybitá a prvních cca 7 minut se nezobrazila ani ikona nabíjení, původně jsem měl za to, že je telefon vadný. Od té doby se zdá vše v pořádku.
S tímto nákupem jsem naprosto spokojen. Doporučuji
Fajn velikost pro menší ruce, Zatím vše OK.
Je menší než jiné mobily
Menší rozměry
MIUI
Voděodolnost (neuvedená)
Zahnutý displej
Široké ohnisko hlavního foťáku
Telefon patří k těm menším současným modelům, což jsem ocenil. Rychlonabíjení a celkově výdrž je super. Fotoaparát je v pohodě, jen mi nesedí příliš široké ohnisko hlavního objektivu. Od RAWu jsem čekal daleko víc, v PC se s ním moc pracovat nedá.
Vadí mi zahnutý displej, takže když telefon držím v ruce, leckdy reaguje tak, jako kdybych měl ruku už na displeji. Telefon sice nemá uveden stupeň krytí, ale z různých videí bych se vody moc nebál, můj kus už si prošel jedním deštěm v promočené kapse. I se všemi výtkami bych telefon neměnil za jiný model.
Mé požadavky na telefon by se daly dát do těchto bodů NFC, kvalitní foťák, bezdrátové nabíjení, rychlý procesor, kvalitní displej. Vše tento mobil splňuje.
Slabší výdrž baterie, ale to se dá očekávat a je to kompenzováno 67W nabíjením.
Kupoval jsem pro syna. Ten je myslím spokojen. Pochvaluje si především kvalitu fotoaparátu.
Malý, dobře se drží
Dobře čitelný
Rychlost nabíjení
Rychlá čtečka otisků prstů v displeji
Krátká výdrž baterie
Velikost, je akorát do ruky.
Excelentní display, hlavně skvělý jas na to, že to je OLED. Lepší jak iphone za 44k.
Cena ku výkonu
Rychlost, 120hz display a high end cpu dává dohromady něco tak neuvěřitelně plynulého.
Příjde již s nalepenou ochranou displaye a je taky přibalený průhledný silikonový kryt.
Antény jak na GSM, BT, Wifi jsou výborné.
BT výstupní signál je silný a čistý. Něco co znatelně poznáte u kvalitnějších BT reproduktorů.
Celková ergonomie.
Biometrický snímač pod obrazovkou funguje skvěle.
Foťák má dobrý záběr, nemusíte stát kilometr daleko aby jste zabrali vše co potřebujete.
Fotky dobře snímá i za zhoršeného světla.
Váha.
Xiaomi jsi prostě nemůže odpustit tam nacpat nějaký zbytečný bloatware. Je to jen pár věcí, ale i tak...
Bez 3,5 jacku a možnosti rozšíření paměti.
Pokud hledáte high-end telefon co není neskladný neohrabaný pádlo a není si na to třeba brát hypotéku, tak tohle je pro vás.
Sice nevyčnívá ničím z řady z "vlajkově" kategorie, ale takhle funkční a praktický telefon jen tak nenajdete.
Dizajn z hlediska vzhledu nehodnotím, vypadá jako všechny ostaní kvádry na trhu.
- Výborný display
- Kompaktní velikost
- Slušný fotoaparát
- Dostatek paměti
- Reklamy v MIUI (něco lze vypnout)
- Nečekaně se mi mění nastavená hlasitost médií (od minima po maximum)
Malý a čiperný
Slušná výdrž, skvělý zvuk, moc pěkné fotky...
Chtěl jsem kompaktní telefon.Je nadčasový a dokonalý.Ovladatelný jednou rukou,žádné pádlo.
Procesor,paměť,display.Super.
Skvěle se ovládá.
V recenzích se uváděla nedostatečná výdrž baterie. V porovnání s mým starým Lenovo P2 je to tedy pravda. Nicméně posun v kvalitě, rychlosti a možnostech telefonu nedozírný.
Spokojen, dobrý foťák, rychlost
Nejde uložit zrychlenou volbu kontaktu na plochu.
Nejde zapnout automatické nahrávání hovorů.
Obě tyto funkce jsou pro mne stěžejní a info v technických datech to neřeší, ani to na prodejně bez sim karty nejde vyzkoušet
Zlatá Mi 9