Elektrokoloběžka Recenze X-scooters XR05 EEC Li 1200 W

Recenze X-scooters XR05 EEC Li 1200 W

Velká a pohodlná elektrokoloběžka X-scooters XR05 EEC Li je s 1200 W motorem. Mezi hlavní přednosti této koloběžky patří velká kola, pohodlné sezení pro dvě osoby a široká výbava. Baterii můžete dobít za 8 h a to snadno i mimo koloběžku.

Registrovaný uživatel13. srpna 2023

Zlepšení bezpečnosti proti starším výrobkům - samostatné tlačítko na zapnutí pojezdu - vypnutí pojezdu při postavení na boční stojánek - tlačítko 1 na méně výkonu při rozjezdu a 2 výkonnější - mnohem lepší jízdní vlastnosti proti staršímu modelu (možná to byl jiný výrobce, i když na pohled jsou velmi podobné!)

Elektroniku doplnit o tlačítko, při jehož stisknutí se skútřík nerozjede rychleji než 3-5 km/hod. Používám stroj hodně při pracích na rozlehlé zahradě! Je to velký pomocník. Větší sedadlo pro řidiče by taky bylo zapotřebí! Doplnit elektroniku o signalizaci směrových světel!

Pokud by výrobce udělal změny o nichž píši, bylo by to ještě mnohem lepší pro využití, ale já jsem s tímto skútříkem spokojen maximálně!!! Je to pro mě, vzhledem k mým zdravotním potížím, velký pomocník!

Varianta modrá
Registrovaný uživatel13. dubna 2022

super spokojen

Registrovaný uživatel11. října 2021

Líbivý vzhled. Jednoduchá konstrukce. Uživatelsky příjemné.

Slabší dílenské zpracování. Poškozeny povrch plastů.

Odpovídá ceně. Atraktivní vzhled.

Varianta modrá
Registrovaný uživatel10. června 2021

Skvělá komunikace s obchodem. Rychlost dodání. Vizuálně splňuje všechna očekávání.

Koloběžka byla sice precizně zabalena, přesto dorazila již odřená. Očekávala bych vyšší kvalitu výrobku. V uchycení řídítek je značná vůle, řídítka se kývou. Již dvakrát jsme je rozkládali a kontrolovali všechny součásti, jsou v pořádku přesto kývání přetrvává (patrně chyby z výroby). Dojezd je nižší, než je udáváno.

Příště bych uvažovala o koupi jiného výrobku.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Koloběžka nefunguje, jak má, problém s brzdami, přední kolo vybruje, u zadního kola došlo k vyfouknutí pneumatiky hned po třetí jízdě. Na jedno nabití ujede max. 30km. Navíc přišla poškrábaná. Za ty peníze jsem čekala lepší kvalitu:(

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

Fungovala 1 den už nekolikrát sme posílali reklamaci a žadná odezva.