Hezká vazba
Kniha je psána nějakým primitivem. Zdá se, že christie golden, známá autorka fanttasy, tuto knihu psala po mozkove mrtvici. Celé je to z pohledu nějakého agenta (podle toho jak je prostoduchý řekl bych trpaslíka, nicméně nedozvedel jsem se víc, protože kniha se vážně nedá číst,pokud nemáte mozkou výduť)
Jestliže jako já, kupujete vse do své série, penízky za to rozhodně dejte, protože v knihovně se vzhledem vyjímá. Pokud ale chcete s žánrem wow začít, nekupujte to, nebo alespoň neberte toto dílo za směrodatné co se týče kvality příběhů a literárního zpracování. Pravdou je, že kniha je to krásná, takže v poličce se vážně vyjímá. Doporučuji začít číst raději starší kusy (trilogie studna věčnosti) a nebo kroniky nejsou špatně zpracovány, zejména 1 a 2 jsou úžasné ve 3tim díle je znát nový překladatel který do světa wow, jejž očividně vůbec nezná, vnesl slova jakými jsou například čert. Hlupák, úplně tu třetí kroniku zkazil a je téměř díky jeho překladu, za který mimochodem jistě dostal nemalé peníze, ale na který se vůbec nepřipravil, nečitelná. Vážně jsem trpěl na každé straně a stejně jako putování po Azerothu jsem ji nedokázal dočíst do konce. Škoda že dnes už nikdo nemá žádné zásady a i nakladatelství je jedno, co si čtenář pomyslí. Dnešní svět je pouze o rychlých penězích. Bohužel. Kam se vytratily hodnoty, které my, čtenáři fantasy, tolik milujeme?