Koloběžka Recenze Worker Whizz 100

Recenze Worker Whizz 100

Koloběžka Worker Whizz 100 s nášlapnou brzdou je moderní dětská koloběžka s 10-ti palcovými bantamovými koly. Koloběžka je vyráběna s vysokými nároky na bezpečnost, odolnost a díky kvalitnímu zpracování a bezpečnostním prvkům, vlastní certifikát podléhající nejpřísnějším evropským normám EN-71 německé zkušebny TÜV-GS. Odlehčený rám koloběžky Worker Whizz 100 zajišťuje velice dobrou…
Porovnat ceny 1 990 Kč

Ivan.gugh27. září 2025

Barva

Kvalita

pavlakucerova2. ledna 2025

Byl v akci.

Očekávali jsme lepší kvalitu.

Nic moc výrobek.

irena.kopr15. října 2024

Krásná kvalitní koloběžka

Registrovaný uživatel3. března 2023

Možná pouze vzhled, ale to bych spíše řekl, že je to lákadlo na lidi, protože na pohled se to bude líbit.

Koupil jsem tento výrobek dceři k 6-tým narozeninám. Dcera je vysoká 120cm. Řekl bych, že koloběžka ji je jak se říká ŤIP ŤOP. Podle mě jí je malá. Noha se ji vejde na stupačku přesně. Velikost bot má dcera 32. Takže opět, podle mě je místo pro nohu nedostačující, z toho vyplývá, že nášlapná brzda je zcela k ničemu, protože druhou nohu tam absolutně nedostane. Brzda je spíše na překážku. Myslím si, že výrobek je pouze na oko hezký, ale jinak je k ničemu, jsem velmi zklamaný, raději jsem měl volit jinou koloběžku.

Kdybych měl šanci ji vidět naživo před nákupem, zcela určitě bych tento výrobek nekoupil.

Registrovaný uživatel12. října 2022

..nenašel jsem, záporů mnoho, vlastně jenom zápory

.nechápu, jak tohle někdo mohl pustit na náš trh."Pneumatiky" kol z tvrdého plastu, tedy absolutně bez adheze, takže pro dítě nebezpečné, uložení kol (odhaduji) jen v plastových pouzdrech, nevím, kolik by musela stát, kdyby to mělo klasická kolečka s pneu, a na ložiscích.Opravdu gratuluji k takovému vydělávání.

..za takové peníze se někdo pěkně pakuje, hodnota max 500,- a to je hodně nadsazeno

Registrovaný uživatel13. června 2022

Zboží mi vyzvedl bratr, ještě jsem koloběžku neviděla a narozeniny budou až 30.06. Švagrová prohlásila, že koloběžka vypadá dobře, pevná, že by měla něco vydržet. Uvidíme.

Registrovaný uživatel9. června 2022

Trochu odřená

Registrovaný uživatel13. května 2022

Pěkná konstrukce

Nelíbily se mi kola, takový nwfiremný. Zboží jsem vrátila.

Registrovaný uživatel1. května 2022

Ideální váha, se kterou zvládne i dítě manipulaci podle potřeby, pevná konstrukce, nastavitelné řídítka, stojánek, který zvládne i dítě používat, krásná na pohled

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

Malá hmotnost, hezký design

Zadní nášlapná brzda, dětem se na ni za jízdy špatně šlape.

Jinak celková spokojenost

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

Je hezčí než na obrázku

Uvidíme až vyjede ven.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

nemusí se foukat kola ani nehrozí píchnutí

mohla byt varianta se sedátkem

Registrovaný uživatel13. října 2021

Máme jako dárek k Vánocům, zatím nemohu hodnotit, ale výrobek vypadá velmi kvalitně.

Registrovaný uživatel13. července 2021

maximálně hezká barva

I přes neustále dotahování odpadají šrouby. I přes to, že na koloběžce jezdí dítě o polovinu lehčí než nosnost tak bantamové kola se okamžitě, to znamená první jízda, vevnitř poškodí a pak vydávají strašné zvuky.

S těmito koly nedoporučuji

Registrovaný uživatel4. července 2021

Jezdí super :D

Relativně málo místa pro nohy.

Registrovaný uživatel27. června 2021

Plastová kola, jednoduchá montáž.

Na můj vkus docela hlučná - nevím, jestli je to nějakými ložisky (středy) v kolech nebo proč…

Cena v zásadě odpovídá kvalitě výrobku.

Registrovaný uživatel18. června 2021

pěkná, doporučila bych na zahradu

vrzají kolečka při jízdě, stojan se těžko stahuje - nutnost rukou, plasty na řídítkách se rychle opotřebovaly - po měsíci boky odpadly

na trávě - jízda z kopečka, rychlé přemístění z jedné strany na druhou - ideální co se týká cestování na delší trasu - vrzání, odpadají součástky, rychle se ničí a na reklamaci to není, protože je to používaná věc a bylo by to složité.

Registrovaný uživatel12. června 2021

Pro čtyřleté dítě je super.Koloběžka je krásná,lehká a snadno ovladatelná.Kolobrndu prohání téměř každý den.Děkujeme

Registrovaný uživatel11. června 2021

Pekny design, kovova konstrukce

Plastova kolecka

Kdyby mela kolovezka normalni nafukovaci gumova kola tak je paradni, takhle nic moc, na mokru klouze.

Registrovaný uživatel9. června 2021

Je lehoučká

spatná nekvalitní pěnová kola který vržou