Kolečkové brusle skvělé, brusle na led ještě nevyzkouseny

Nevím žádné
- univerzálnost
- dobrý poměr cena/vykon
hezký vzhled
výhoda výměny koleček za nože
výhoda , že bota "roste" s dítětem (dá se posouvat o 3 velikosti)
úplně lehce nejde zapínání odepínat a zapínat, ale snad se to vychodí časem (musel dítěti s odepínáním pomoci dospělák)
hezké brusle, už jsme je zkusili na ledě a dobrý
dobré provedeni
Nefunkční přezka u jedné boty
Kvalita bot/polstrování; tuhost/+nože na zimu a zateplení
Plastove spacery, nejedou, vržou. Musel jsem dokoupit kovové a provést vyměnu, jinak by jizda na bruslich byla katastrofa!!!
4 velikosti najednou a výměna koleček za nože. Dlouhodobější využití.
Výnikajici zboži, dobra cena a 2v1. Vhodne použivani i v letě, i v zimě.
Bota dobře sedí, výhoda je možné zvětšení velikosti.
Znovu jde rychle vyměnit nůž za kolečka...
Doporučuji všem, kterým ještě roste noha
Značku Worker mi doporučila před mnoha lety švagrová. Jsme s ní spokojeni, kupujeme ji opakovaně.
Konkrétně kombinované zimní /kolečkové brusle jsme ještě neměli, toto jsou první. Zatím vyzkoušeny kolečkové, výměna nožů za kolečka byla jednoduchá a bezproblémová. Synovi se v nich jezdí dobře.
Pěkný design, pohodlné, perfektní na rekreační ježdění.
Jak na ledě, tak na asfaltu bez problémů.
pěkný design
lehké
velmi rychle ojetá kolečka přední a zadní,
po pár použití
- možnost posouvat velikosti
- kombinace zima/léto
- pohodlné
Přehození nožů za kolečka chvíli trvá a já mám dva páry, ale to je holt daň za univerzálnost.
Za mne spokojenost, koupil jsem dva páry a vzhledem k tomu, jak často se moji kluci dostanou na brusle (led/in-line), tak kombinace obou + možnost zvětšení boty podle velikosti je ideální varianta.