Recenze Work Sharp WSKTS2-I Knife & Tool Sharpener MK.2

Elektrická bruska Work Sharp Knife & Tool Sharpener WSKTS2-I je modernizovaná verze elektrické brusky WSKTS, která umožňuje brousit všechny typy nožů a nástrojů, a navíc poskytuje větší pohodlí, lepší kontrolu a rychlost práce. Pomocí flexibilních brusných pásů dokáže brousit nejen hladké nože, ale i zoubkované a zakřivené nože, Filetovací nože, stahovací háky, sekery, nůžky, lopaty a nože v…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Ostřič Work Sharp WSKTS2-I Knife & Tool Sharpener MK.2 je podle recenzí vysoce kvalitní nástroj, který výborně brousí nože i nůžky a je vhodný i pro začátečníky. Uživatelé oceňují jeho jednoduchost a kvalitu zpracování, což z něj činí dobrou volbu pro domácí použití.

• Výborně brousí nože i nůžky
  • Kvalitní zpracování
  • Jednoduché použití
  • Skvělý pro domácí uživatele bez zkušeností s broušením
  • Dobrá hodnota za cenu
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

ttmajernik13. října 2025

Perfektni Bruska za skvelou cenu

cerp9. října 2025

kvalitní

colonel13. března 2025

Lepší jsem nikdy neměl

lukas.cermak23. října 2024

jednoduché, výborně ostří, dokonce i nůžky (rovné) zahnuté jsou krapet složitější

rezekd7. května 2024

Lepší brousek jsem zatím neměl, brousí naprosto bezvadně

Koupil bych ho znova

Registrovaný uživatel16. října 2023

Minden rendben a termékkel, kiváló.

Registrovaný uživatel7. února 2022

Kvalitní nože suprově nabrousi! Ty obyčejné plechové :o)) mi připadá , že se to ostří lehce odlupuje a dělají se na něm nepatrné zoubky.

Můžu vřele doporučit. Sice trošku dražší, ale pro mně jakože nejsem profík na broušení nožů, tak skvělí brousek.