o proti kolům např. v Dekatlonu lehoučké. Barevné rozlišení páček na brzdy famózní. Volnoběžka místo torpeda na zadním kole potěší.

Super na učení, syn měsíc před třetími narozeninami se na něm naučil za půl hodiny. Lehké, dobrá konstrukce krom krytu řetězu, pěkné.
Kryt rámu není úplně dořešený, je slyšet nedostatečné upevnění.
Dcerka na něm jezdí parádně. Uslapne i mirny kopeček.
Perfektni ovladatelnost, lehka konstrukce, top kolo! Nejlepsi volba.
Hezke, male kolo, lehke, stale si drzi svoji cenu.
Porizovaci cena na tak male kolo vysoka
Perfektní lehké dětské kolo.
Neseznámí jsem postranní kolecka, ale o to vetsi motivace :).
velmi lehké, krásný design
Holky se naučily jezdit po několika jízdách. Příště bych zvolila už velikost 16 jako první kolo. Brzdy pouze na řídítkách nedělaly dětem problém.
Perfektní lehké kolo
Kluk na něj přešel ve 3 letech a 96cm
Jezdil do té doby na First Bike - odrážedlo
První den šlapal dozadu, 5.den na mě křičel ať ho pustím. Jezdili jsme vždy tak 30min.
Super brzdy, pěkný posed dítěte
naprosto skvělé kolo, vřele doporučuji.
Váha, design, ochrana řetězu a krásná barva.
Absolutně top
Lehké, kvalitní provedení.
Lehke, krasne. Dobry design.
Kvalitní, lehké a malým cyklistou ihned oblíbené.
Lehoucke, funkcni, vnoucek se na nem naucil jezdit, jeste mu nebyly ani 3 roky. Perfektni.
Vysoka cena.
Nízká hmotnost,snadná manipulace pro dítě
Super výrobek
Lehke, bezpecne, osazene kvalitnimi komponenty odpovidajici veku jezdce a velikosti kola
Skvele s vyhradou k vyssi cene
lehké, snadno ovladatelné, dobře brzdí, 2,5letý syn ho ovládá bez problému po prvním sednutí a chce na něm jezdit denně!
doporučuiji
super lehké, skvělý design, volnoběh
Syn se na kole naučil jezdit za dva dny (jeden den jezdil bez pedálů, aby si "osahal" řidítka. Druhý den dostal pedály, sedl a jel) a od té doby z něj neslezl. Velmi kladně hodnotím váhu a ovladatelnost kola. Myslím, že velmi přispěla k tomu, jak rychle se naučil jezdit. Líbí se mi i zpracování brzd a celkově minimalistický design kola.