voní

voní
Krásně a svěže voní
protože jsem moc spokojená, nádherně voní, zatím jsem měla svíčku jen jednou
hezky vonní
Příjemná vůně
Vůně vánoc. Úžasný a doporučuji
Vánoční, lesní vůně jehličnanu, praskající knot... zmenšená verse legendárních woodwick designových svíček, skvělé
Příjemná vůně.
Krásně voní, dlouho hoří.
Vysoká cena.
Rychlé dodání
Nádherná vůně
Koupeno jako dárek - velké nadšení
zajímavá vůně po jehličnanech
Vypadá a voní krásně.
Příjemná vůně.
Koupeno jako dárek.
Tuto vůni používám již déle,je nádherná,ikdyž jako vánoční je příjemná a svěží a používám ji po celý rok.
Již jsem tuto svíčku měla, krásně voní, dodává zvláštní atmosféru, pěkný tvar. Radost pro sebe i jako dárek - nádhera.
Nádherná zimní vůně
Vonné svíčky obecně spíše odmítám - mám ráda voňavou domácnost i kancelář, ale spíš vyvětranou a lehce provoněnou dobrým interiérovým sprejem (a ty jsou také dobré a špatné). Ale tyhle svíčky mě panečku dostaly. To že praskají, to u mě není na prvním místě, za chvíli to stejně přestanete vnímat. Co mě dostalo je fakt, že i když je dávno sfouknutá, šíří vůni a to moc příjemnou vůni. Někdo psal, že je to ryzí jehličí, no, ryzí jehličí to není, v lese to fakt voní jinak, ale Frasier Fir je vážně povedená. Vrstva vosku se rozpustí cca za hodinku (pokud ji máte na průvanu, rozpustí se rychleji), takže nehoří a nespaluje kyslík celý den. To mi u ostatních svíček vadí - že jakoby seberou ten čerstvý vzduch a místnost je pak sice voňavá, ale dusivě. To, že po vyhoření zůstane krásná zapékací miska, nebo třeba miska na oříšky, je hodnota navíc :-)
Můj třetí nákup po sobě. Každá svíčka dosud voněla fantasticky. Pokud váháte, přestaňte a kupte si ji.
Nevtíravá příjemná svěží vůně
Tuto vůni uz jsem znala. Skvělá zimní vůně
Krásně voní, dlouho hoří.