Recenze WoodWick Cashmere

Woodwick svíčka je v typicky tvarované sklenici s patentovaným knotem z přírodního dřeva. Objevte svět jedinečných vůní, které vytvářejí neopakovatelnou atmosféru díky nádherným vonným kompozicím a jemnému zvuku praskajícího knotu, který vytváří svítivý plamen. Produkt je v balení 85 g.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Svíčka WoodWick Cashmere je vysoce oceňována pro svou příjemnou a hřejivou vůni, elegantní design a dlouhou výdrž hoření. Dřevěný knot vytváří jemné praskání, které dodává domácí atmosféru. Produkt je vhodný pro chvíle relaxace a jako dárek, který potěší.

• Příjemná a hřejivá vůně s tóny cedrového dřeva, santalového dřeva a fazole tonka
  • Elegantní a čistý design vhodný do interiéru
  • Dlouhá výdrž hoření
  • Jemné praskání dřevěného knotu vytváří domácí atmosféru
  • Rovnoměrné hoření bez nutnosti hlídání
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Mrnusek15. ledna 2026

Nádherná vůně, krásně vypadá a skvělá cena.

Tereza4. prosince 2025

Variantu WoodWick Cashmere mám a jsem s ní moc spokojená. Vůně je příjemná, jemná, s tóny santalového dřeva a příjemnou jemnou sladkostí — působí hřejivě a uklidňujícím dojmem. Designově je svíčka hezky udělaná — malá skleněná váza vypadá elegantně a čistě, takže jí sluší i v menším prostoru nebo jako doplněk interiéru. Knot dřevěný jemně praská a dodává atmosféře příjemný „domácí“ pocit. Svíčka hoří rovnoměrně a poměrně dlouho, což oceňuji – nemusím ji skoro vůbec hlídat. Pro mě je WoodWick Cashmere ideální pro chvíle odpočinku, relaxu nebo jen tak pro nasátí pohodové atmosféry.

zmrakova28. listopadu 2024

Nejlepší vůně

katerina.kolarova19. prosince 2023

Krásný design, nádherná vůně. Produkt jsem objednala již podruhé - mám ho vyzkoušený.

Krásný dárek, který překvapí a potěší jako v minulosti mě, když jsem ho dostala k Vánocům. Doporučuji!!!

Registrovaný uživatel17. listopadu 2023

Nádherně voní

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Vydrží a krásně voní.

Varianta 609,5 g
Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Nadherna vune, dlouho horici.

Varianta 85 g
Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Cedrové dřevo a fazole tonka jsou pro mě zárukou příjemné bytové vůně. Velká váza má menší knot než loď a proto vydává jemnější praskot připomínající hořící dřevo v krbu (loď je pro mě moc hlučná).

Varianta 609,5 g