Aušus.
Německá kvalita ale asi jen pro Němce.Nechápu,že za ty peníze,nemohly být pracovní desky dřevěné.Je to z jakéhosi lisovaného sololitu ..Po smontování jsem vzal za desky zespoda,že přenesu stůl a jedna deska se utrhla.Šrouby do dřeva,které desku se svěráčkem drží,vypadaly.Tak jsem musel si koupit šrouby do železa se zápustnou hlavou,provrtat desky skrz,šrouby zapustil do desky a nyní mohu brát za desky jak chci a pevně desky u rámu drží.Další úprava se týkala krytu pilového kotouče.Chápu,že ten,kdo to vymýšlel,měl na mysli ochránit,jak pilový kotouč,tak i pilku přímočaré pily naráz,ale to je děsná blbost.Prořízl jsem si v držáku krytu pil.kotouče drážku tak,aby kryt byl prostředkem nad pilovým kotoučem.Když budu používat kmitací pilku,posunu si kryt do původní drážky.Dělá se vše rychle od stolu.Vymýšlejí to asi lidé,kteří v životě u žádného ponku a se žádným nářadím nikdy nepracovali.Doufejme,že aspoň hliníková deska s výlisy na uchycení různých zařízení je udělaná tak,že se dané zařízení neuvolní,.Pak už by to bylo o hubu a bezpečnost je úplně mimo a pak by se tento výrobek měl zakázat prodávat.Doufám,že ho výrobci řádně otestovali a bezpečně ví,že tento stůl je naprosto bezpečný.Co se týká kotoučové pily,tam je to OK.Při používání kmitací pilky,ale už je to o bezpečnost rukou.Vezměte si,že když řežete přímočarou pilou,máte jí deskou na řezaném materiálu a řežete defacto patkou plátku.Zde už je opěrná deska pod pracovní deskou a nahoru vyčnívá konec plátku.Při vyšší rychlosti a při zatáčení řezu,dělá plátek neskutečný cirkus,že je lepší raději pilku z tohoto stolu vyjmout a oříznout si to na volno s plátkem dolů.Každý si to musí vyzkoušet sám.Za peníze,za které se tento stůl nabízí je to o předražený šunt.