Dílenský stůl Recenze Wolfcraft Master 700 6908000 680 x 525 x 950 mm

Recenze Wolfcraft Master 700 6908000 680 x 525 x 950 mm

Upínací stůl od renomované německé značky Wolfcraft 6908000 master 700. Jde o novinku v sortimentu, která pokračuje v tradicích firmy jako výrobce chytrých pracovních pomůcek. Master 700 je všestranným upínacím stolem s flexibilním výškovým nastavením, aby vyhovoval univerzálnímu použití doma, v dílně nebo na zahradě. Deska stolu je vyrobena z pevné MDF o tloušťce 19 mm, desky lze úhlově nastavit…

Registrovaný uživatel14. října 2023

Velmi stabilní. Doporučuji. Používám denně.

Registrovaný uživatel21. února 2022

- Za mne rozhodně skladnost. Vejde se do panelákové skříně. - Možnost se stolem pracovat prakticky kdekoliv díky nízké váze 15 kg - Široká škála příslušenství (možno dokoupit). - Rozsáhlé možnosti pracovních postupů. - Výborné zpracování, robustnost.

Už mne nebavilo montovat svěrák na stůl v kuchyni nebo na stolek na balóně, když potřebuji něco uříznout nebo vyvrtat. Díky skladnosti a možnosti stůl přesunout kamkoliv je to pro mne dobrá volba. Pracovní plocha stolu díky naklopení se dá použít též jako držák solárních panelů Ecoflow. Zatím tedy spokojenost.

Registrovaný uživatel6. září 2021

Konstrukce pevná, kvalitní výrobek

Registrovaný uživatel27. srpna 2021

Robustní konstrukce promyšlené úpinky výškově stavitelný - ne plynule - zato s aretací

- nutno dokoupit některé doplňky

Nepoužívám jej dlouho, ale za to maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel24. července 2021

Jednoduchý