Stojan na vrtačku Recenze Wolcraft 4522000

Recenze Wolcraft 4522000

Mobilní stojan na vrtačku zajistí bodově přesné a úhlově správné navrtání, vrtání a děrování ve všech polohách – na stěně, nad hlavou, na šikmých plochách, v kruhovém materiálu, lištách a profilech. Mobilní vrtačkový stojan má v základní desce čtyři otvory pro šrouby, může tak být použit také jako pevný vrtačkový stojan.

ladis30. srpna 2025

Možnost připojení k vysavači

vratko.kucerak15. května 2024

Dobrý nápad, dobrá pomôcka. Kovové, snáď to zopár vŕtaní vydrží.

Nedokonalé prevedenie. Krátke šróby upínania, alebo krivá upínacia obímka. Nastavovanie uhla tiež nie je njšťastnejšie a najprecíznejšie urobené.

Registrovaný uživatel5. října 2023

Mobilita, dobrý pro práci, kde se nevyžaduje velká přesnost.

Šrouby pro upínání vrtačky jsou krátké, vypadávají. Nastavení kolmosti nebo úhlu není příliš precizní.

Doporučuji díry pro šrouby upínající vrtačku provrtat skrz (jde to velmi snadno) a dát delší šrouby. Přijdete o záruku, ale v tomto případě to není problém, pokud jste si výrobek předem zkontrolovali. Ušetříte si tak spoustu zlobení.

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

lehke a presne pracujici zarizeni

dochazi k povoleni vodicich tyci , lze pouzit naradi pouze urciteho prumeru na ukotveni

ale diry se snim vrtaji dobre

Registrovaný uživatel4. října 2021

Super pomocník při vrtání na kolmo nebo pod úhlem. Vyzkoušeny obě varianty. Žádný papírový výrobek, ale betelný kus, který vydrží i horší zacházení. Odsávací nádstavec funguje uspokojivě. Splnil vše na 100% co jsem od něj očekával.

Potřeba víc prostoru okolo, ale s tím se musí počítat už před koupí. Měl jsem malinko problém s upnutím vrtačky do objímky. Musel jsem na vrtačce odstranit výstupek na polohování ručky.

Za rozumnou cenu a dobrý, betelný a funkční výrobek.

Registrovaný uživatel26. července 2021

-funguje to -vhodné pro hobby pro nárazové využití -vhodné pro "mělké vrtání"/šroubování

-nevhodný pro profi využití (příliš krátké vedení) -krátké utahovací šrouby u příruby (pořád to vypadává) -nevhodný pro větší vrtačky (lze sice upnout, ale už mi třeba nešlo otáčet s voličem rychlosti vrtání) -složité upínání vrtačky, složitá kontrola nastavení úhlů (jen odhadem...)

-pro domácí nenáročné vrtání OK, ale na pořádnou práci to není... -za tu cenu OK, profi přípravky jsou násobně dražší (a hlavně nedostupné...)

Registrovaný uživatel12. července 2021

možnost vrtat po úhlem až 45°

Registrovaný uživatel20. února 2021

vše dle očekávání

trochu drhne při stlačování vrtačky dolů.