Recenze Witte Molen Puur Guinea Pig
kvalitní granule
Naší Bobince (morčeti)chutna
Krásně voní, morčata nenechají ani kousek (dal bych si i já :-))
Za mě jedno z nejlepších krmiv, na která jsem narazil, určitě stojí za vyzkoušení.
Skvělé,moc chutná a kupují pravidelně.
Naše morčátka schroupají úplně všechno. Balení obsahuje velmi pestrou stravu a můžou si vybrat na co právě mají chuť. Vřele doporučuji.
Morčata tuto směs milují , voní a vypadá velmi kvalitně
Doporučuji vyzkoušet
Vypadá opravdu kvalitně, morčatům velmi chutná
Doporučuji vyzkoušet
Je to podle mne nejchutnější žrádlo pro morčata, protože to po nasypání jdou okamžitě žrát. Ty klasické lisované peletky z různých směsí se senem nežerou, to raději dají přednost senu.
Zatím jen zvyšující se cena.
Opravdu kvalitní žrádlo pro morčata
Morčáci se po tomhle krmivu mohou utlouct, snědí vše
Pocitově velmi dobrá kvalita, krásně voní. Morčátka mají tuto směs velmi ráda.
Fajn výrobek, doporučuji vyzkoušet.
Vyzkoušeli jsme už hodně krmiv a PUUR chutná nejvíc.
Je to sypká směs-Boban granule nechce.
Dáváme každý den.
Moc chutná.
Moji morčecí kluci si toto krmení oblíbili a objednávám opakovaně. Sice nejsou tyto směsi veterináři doporučovány, neboť morčátka si vybírají to, co jim chutná a některé složky nechají bez povšimnutí a tím nezkonzumují vše, co by měli. Moji kluci však sní vše a tak je to snad v pořádku. A hlavně, je v tomto krmení nižší obsah vápníku. (Jeden morčecí kluk trpí urolitiázou), tak musím na to dávat pozor! A krmivo krásně voní!
Krmivo kupuji opakovaně a jsem s ním velmi spokojena jak já, tak moje morčátka.
Velmi kvalitní krmivo, morčátka sní vše, nezůstávají granule, jako už u vyzkoušených jiných krmiv.
Asi nejlepší krmivo pro morčata. Kupovat 2,5 kg balení, což je nejlepší výkon/cena. Z misek nesežrané nevyhazovat a dávat do velké mísy, kterou jednou za čas prosít hrubým sítem a vytvořit v kleci patro a tam mísu dát, kam se mohou jít nažrat, že si tam i vlezou celí a mohou se v tom prohrabovat.
Barevné žrádlo v tom zamíchané většinou žrát nevidím.
Morčata to mají opravdu rádi oproti jiným druhům krmiv, které se jim často rychle přejí.