turistický batoh Recenze Wisport ZipperFox 40 l

Recenze Wisport ZipperFox 40 l

Vojenský batoh Wisport ZipperFox 40 patří do rodiny survival a vojenských batohů Wisport. Je to verze odvozená od osvědčeného konceptu SilverFox, tento batoh je však o něco větší a všestrannější. Je ideální na camping a na jednodenní až dvoudenní výlety, na pěší turistiku či cykloturistiku i na dlouhé slézání hor. Využije se také při myslivosti nebo na lovu.

m.edvard7729. ledna 2025

Super batoh, přesně co jsem chtěl na třídenní treky. Obchod mohu vřele doporučit.

freyhubert14. března 2024

Už jsem měl menší ZipperFox 20, který používám do práce Chod zipu se mi zdál u nového trochu těžší, ale krásně se zajel Cordura je opravdu odolná Molle jsem už osadil sumkama Líbí se mi u 20L, že vypadá na zádech spíše jako padák a ne jak krabice

Varianta černý
Registrovaný uživatel28. července 2023

kvalitní zpracování, výborný a hlavně odolný materiál, je opravdu prostorný a velký, takže sbalíte vše potřebné na víc jak dva dny a co je opravdu skvěle provedeno tak celý nosný a zádový systém. Je možná oproti konkurenci dražší, ale vzhledem k provedení a materiálu si myslím, že jej budu mít na hodně, hodně dlouho, takže ve finále je to batoh za hubičku:))

Registrovaný uživatel7. září 2022

Naprostá spokojenost ,materiály ,funkčnost ,mole vazba pro uchyceni čehokoliv ,objem ,možnosti různých barev ,prostě nejlepší batoh který jsem kdy měl doporučuji

Dost špatně se shání v některých barvách

Registrovaný uživatel19. května 2022

Ergonomie Molle vazba Materiál Zpracování Nastavitelné popruhy Propracovaný do každého detailu

Mám ho jen měsíc tak jsem na nic nepřišel a asi ani nepřijdu.

Pokud si ho chcete koupit JEĎTE DO OBCHODU. Dost mě překvapil svou velikostí. Chtěl jsem ho mít jako batoh do prátce, ale je to opravdu velký batoh. 40 litrů není nic moc, ale u téhle konstrukce je to dost.

Registrovaný uživatel20. března 2022

Lepší batoh jsem na zádech neměl