turistický batoh Recenze Wisport Sparrow 20 l

Recenze Wisport Sparrow 20 l

Survival a vojenský batoh Sparrow s kapacitu 20 litrů s uzamykatelnými zipy. Vynikající také pro aktivní dovolenou ve skalách, na lyžování, pěší turistiku i cykloturistiku. Funkční a spolehlivý batoh s velkým počtem přepážek a kapes. Nosný systém ACS (Air Comfort System) zajišťuje pohodlí a vynikající větrání zad uživatele i batohu a zároveň dostatečnou tuhost zad batohu.

subrt.zbynek22. září 2025

Pevný materiál, vypadá, že něco vydrží

Zápory zatím nejsou, trošku delší šňůry ale to pořeším

Uvidíme po roce nošení, co se objeví, ale pro zatím jsem spokojený, měl jsem batoh jiné značky kupovaný v obchodě se sportem a skoro se mi utrhl ramenní popruh nebo pás, po 3 měsících!

Varianta Olive
Registrovaný uživatel24. srpna 2022

very good!

Varianta Coyote
Registrovaný uživatel25. dubna 2022

dostatočné "malý" zároveň nečakane priestranný nízky profil univerzálna farba kvalitné prevedenie pevné prešitia

asi jedine cena v porovnaní s inými produktami, ale za kvalitu sa platí

Varianta RAL - 7013
Registrovaný uživatel11. srpna 2021

- super zpracování jak jsem u Wisportu zvyklý - záda jsou skvěle polstrovaná a pevná, netlačí ani když je v největší kapse třeba jedna petka, skládací křeslo nebo něco kolem čeho by se mohly záda batohu ohnout a tak mě tlačit, vyzkoušeno i s plnou přední kapsou a batohem maximálně staženým bočními popruhy - široké a měkce polstrované popruhy jsou snad nejlepší věc na batohu, na to že to je 20l, tak jsem schopen do něj nacpat neuvěřitelný množství věcí, které většinou i dost váži.....to jak je příjemný tenhle batoh nosit i přetížený je zvláštní - vnitřní kapsy mají překvapivě přesně ty rozměry které tam potřebuji, u dřívějších batohů se to nestávalo.....tady u toho někdo přemýšlel - A-TACS FG naprosto shodný s ostatní výstrojí

- občas se mi nepovede chytit jezdec zipu tak abych rozepnul/zapnul zip po celé délce co potřebuji, ale to bude spíš rukama

Mám už ZipperFox 40l, tak jsem šel pro Wisport na jistotu. Hledal jsem 20l batoh v A-TACS FG ve správných odstínech, který se dá naplnit, hodit na záda a i s ním třeba celý den/víkend chodit, aniž by mě čímkoliv obtěžoval. Klasický U.S. Assault Pack mi nevyhovoval ergonomií - pokud se zrovna nenesl na plátu na zádech, tak strašně tlačil a úzké tráky po chvíli chůze začaly tlačit a zařezávat se.... Sparrow vyřešil všechny neduhy a ve skvělém zpracování...

Varianta A-TACS FG
Registrovaný uživatel26. března 2021

Na jednodenní vycházky suprový baťůžek

Pěkný účelný spokojenost

Varianta Coyote