Mobilní telefon Recenze Winner WG15 Single SIM

Recenze Winner WG15 Single SIM

Jednoduchý telefon Winner WG15 je pro svá velká tlačítka a snadné ovládání určený primárně pro seniory. Oproti ostatním telefonům tohoto druhu však nabízí Winner WG15 o něco víc - kromě základních funkcí, jako je budík, kalendář nebo rádio je tento telefon vybaven i barevným displejem, fotoaparátem s rozlišením 2 MPix, micro USB vstupem, slotem pro paměťovou kartu či funkcí BlueTooth. Na…

Registrovaný uživatel4. června 2023

Jednoduchý telefon s přehledný menu baterie vydrží docela dlouho můj starý Otec má již 4. stejný model a je s ním maximálně spokojen co se týče jednoduchosti. Materiály jsou trošku levnějšího charakteru ale za ty peníze to odpovídá

Uvítal bych více tipů výrazného zvonění pro méně slyšící seniory. Jinak není telefonu co vytknout

Slušný model pro méně náročné seniory

Registrovaný uživatel28. září 2022

Pro mamku je SUPER

Registrovaný uživatel18. září 2022

Splňuje co má.

Hlasové čtení volených kláves by někde mělo nýtky možné vypnout. Ale nevadí…

Pro seniory a pro digitálně málo zběhlé ideální.

Registrovaný uživatel5. června 2022

konstruovaný s rozumem

Registrovaný uživatel23. května 2022

Zkušenost mého zetě

Registrovaný uživatel4. května 2022

Výborný do ruky. Dříve jsem měla stejný, jen 12 a byl super.

Špatné podsvícení. Když píši smsku, tak je pod písmenem světle modrá barva a to je špatné. Bez brýlí nevidím písmeno co jsem napsala. A někdy běhen hovoru zčerná, musím ho restartovat. Možná je to sim kartou. Ale už mám novou, protože mě chodilo i 18 MMS zpráv a vůbec mě je snacha ani syn neposlal.

Jsem ráda, že ten telefon mám. Nechci ty dotykové. Myslím, že když píši smsku, tak to mám napsané rychleji. Manžel má dotykový, ale raději zprávu píši na svém. Děkuji.

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Koupili jsme ho pro babičku. Je s ním spokojená.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Pěkný design, oddělená, vystouplá tlačítka, pěkně se s ním píše, dostatečná kapacita baterie, docela přehledný, vhodný pro nenáročné uživatele.

Nabíječka není úplně vhodná na přenášení v kabelce.